NIŽE LIGE NA UTAKMICI VEČITIH U ZAJEČARU: Klubu Timok nije ravan ni Mančester! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Timok krupnim koracima ka Srpskoj ligi

NIŽE LIGE NA UTAKMICI VEČITIH U ZAJEČARU: Klubu Timok nije ravan ni Mančester! (VIDEO)

Foto: Republika

FK Timok, jedan od najstarijih u Srbiji, kao i u Timočkoj krajini. O istoriji kluba kojom se ponose Zaječarci svedoče uspesi u saveznom rangu takmičenja i klupskim takmičenjima, a da njihova borba za što boljim plasmanom i pozicijom ne jenjava, govori činjenica da su prvi na tabeli Zone Istok i da krupnim koracima gaze ka Srpskoj ligi, kako sami kažu, ''nadaju se povratku tamo gde im je mesto''.

Zaječar može da se pohvali i novim stadionom, čije se otvaranje uskoro očekuje, a fudbaleri kluba Timok će svoje uspehe nizati na novoj zelenoj površini. Pored toga, uprava, kao i igrači zadovoljni su činjenicom da su klub uspeli i finansijski da ''postave na noge'', i izgrade nove, jače temelje, te im je sve to dodatna motivacija za uspehe i ostvarivanje ciljeva kojima streme.

Ekipa "Nižih liga" pratila je derbi Timoka i Bora, a ovaj put su domaćini uspeli da se izbore za još tri boda na tabeli i savladaju večitog rivala rezultatom 1:0. Iako je utakmica takmičarskog karaktera, svako ko je došao na utakmicu, mogao je da da svoj prilog za sugrađanina Nebojšu Ćirića Ćiru, koji ima samo dve nedelje da sakupi 13.000 evra za lečenje u Rusiji.

Skoro 1.500 navijača, čuvenih ''Otrova'', pratilo je utakmicu, navijalo i radovalo se, a svako od njih je dao doprinos i pomogao sugrađaninu.

Svi koji žele da doniraju sredstva mogu uplatiti na:

dinarski račun: 265-0000006840652-50

devizni: 265-0500000466964-11

Kako je izgledala poseta FK Timok, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će biti premijerno prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
setac

06.10.2023 21:14

malo nam se ubucila plavka