MURINJO SAČUVAO POSAO! "Vučica" IZUJEDALA Kaljari! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome pobedili su kao gosti ekipu Kaljarija rezultatom 4:1 (2:0) u osmom kolu Serije A.

MURINJO SAČUVAO POSAO! "Vučica" IZUJEDALA Kaljari! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Imao je Žoze Murinjo "ultimatum" uprave pred meč na Sardiniji, pošto mu je naloženo da Roma mora da pobedi Kaljari ili će ostati bez posla!

Njegovi izabranici su mu ispunili želju i deklasirali domaćina, pa je na semaforu po završetku utakmice stajalo ubedljivih 4:1.

Sve je bilo rešeno posle 20 minuta igre, jer je "vučica" golovima Auara i Lukakua stekla nedostižnu prednost od 2:0. Za samo 60 sekundi, mreža golmana Kaljarija dva puta se zatresla.

Na isteku 19. minuta, očajno je intervenisala odbrana domaćih, Spinacola je prihvatio loptu i uposlio Auara, a on pogodio levi ugao Kaljarijevog gola. Potom je Roma povela napad sa desne strane, Karsdorp je uputio centaršut, a prvi na lopti bio Romelu Lukaku i Belgijanac je u svom stilu "zakucao" istu u mrežu.

Gde su stali fudbaleri Rome u prvom, nastavili su i u drugom delu. U 51. minutu na asistenciju Paredesa Beloti pogađa mrežu, da bi u osam minuta kasnije Lukaku postigao svoj drugi gol na meču, takođe posle dodavanja Paredesa.

Kaljari je do počasnog gola stigao preko Nandeza koji je u 86. minutu bio siguran iz penala. Lopta je u šesnaestercu zakačila nekog od fudbalera Rome u ruku, a sudija je posle intervencije VAR-a pokazao na "belu tačku".

Sada "vučica" ima 11 bodova i nalazi se na 10. mestu tabele Serije A, dok je Kaljari ubedljivo poslednji sa svega dva poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading