NA MARAKANI JE BIO DEFANZIVAC! Bivši fudbaler Zvezde postao GOLGETER! Kakva dva PROJEKTILA! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Gajić obeležio je meč moskovskih rivala.

NA MARAKANI JE BIO DEFANZIVAC! Bivši fudbaler Zvezde postao GOLGETER! Kakva dva PROJEKTILA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Gajić, Katai i Ohi

Fenomenalan pogodak postigao je Milan Gajić u moskovskom derbiju između Spartaka i CSKA, čime je "probio" led u dvoboju velikih gradskih rivala. 

Na isteku 31. minuta, sevnula je kontra gostujućeg tima. Pokrenuo je Obijakov sa sredine terena, dok je Gajić trčao po desnoj strani. Srpski fudbaler se u momentu oslobodio, i iz prve je rešio da šutira ka golu sa nekih 17 metara. Bila je to prava raketa.

Golman domaćeg tima nije imao šanse, čime je Gajić obradovao navijače CSKA, ali samo nakratko, pošto je Spartak izjednačio pred poluvreme pogotkom Kvinsija Promesa.

Ipak, nekadašnji "zlatni orlić" se nije zaustavio na tome. Igrao se 60. minut kada je primio loptu na ivici kaznenog prostora i prelepim udarcem pogodio bliži ugao.

Sjajne partije bivšeg fudbalera Crvene zvezde nateraće trenera "armejaca" da ga u budućnosti, ko zna, prekomanduje u napadački red.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading