LUKAKU DAO GOL, PA UMALO POLOMIO NOGU PROTIVNIKU! "Vučica" podelila bodove sa Fiorentinom sa 2 igrača MANJE!

Autor:

Sport

10.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Veliki Rom" je ponovo heroj Rimljana

LUKAKU DAO GOL, PA UMALO POLOMIO NOGU PROTIVNIKU! "Vučica" podelila bodove sa Fiorentinom sa 2 igrača MANJE!

Foto: Tanjug/AP

Ne toliko uzbudljiv dan u Italiji, bar kada je fudbal u pitanju, je za nama. Nisu raspoloženi bili timovi na Apeninima, s obzirom na svega pet postignutih golova na četiri odigrana duela.

Frozinone i Torino remizirali su bez golova u sudaru dve ekipe iz sredine tabele, posle kog se stanje na istoj nije mnogo promenilo.

Monca je upisala vrlo važnu pobedu protiv Đenove minimalnim rezultatom - 1:0. Heroj domaće ekipe bio je Portugalac Dani Mota koji ih je predvodio do pobede pogotkom u 83. minutu. Tim sa severa Italije igra neočekivano sjajnu sezonu, s obzirom da se, izvan svih očekivanja, trenutno nalazi na devetoj poziciji Serije A i "diše" za vratom velikanima - Napoliju, Romi, Milanu...

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Džošua Zirkze

Još jedan tim koji igra sezonu van svih očekivanja dolazi iz Bolonje. Plavo-crveni su gostovali ekipi Salernitane i predvođeni Bajernovim "čudom" od deteta i dvostrukim strelcem Džošuom Zirkzeom upisali vrlo važnu pobedu od 1:2 u borbi za plasman u Evropu. Tim Tiaga Mote se čak nalazio i na mestu koje vodi u Ligu šampiona, ali ga je pretekla Roma, koja je upravo remijem sa Violom zatvorila današnji dan u Seriji A.

"Vučica" je ugostila Fiorentinu u Rimu, a Romelu Lukaku se još jednom našao u centru pažnje za Rimljane. "Veliki Rom", kako su ga vremenom nazvali pripadnici klubova za koje je nastupao, je doveo u prednost Romu na samom startu susreta i sve je izgledalo bajno za domaću ekipu sve do 64. minuta. Nikola Zalevski je zaradio crveni karton, a nekoliko napada kasnije Viola je došla do izjednačenja preko Lukasa Martineza-Kvarte. Strelac prvog gola za "vučicu" nije mogao da se zadrži samo na pogotku, pa je morao i da da dobije direktan crveni karton pred kraj regularnog dela meča zbog izuzetno žustrog starta nad Kristensenom. Fiorentina se, zajedno sa Napolijem, nalazi na deobi šeste pozicije koja vodi u Ligu konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading