POTRESNA ISPOVEST "PRINCA RIMA": Ostao sam bez oca, a Ilari nije bila kraj mene! Bio sam U DEPRESIJI!

Autor: M. M.

Sport

10.12.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varala me sa više njih, kaže slavni Franćesko Toti.

POTRESNA ISPOVEST "PRINCA RIMA": Ostao sam bez oca, a Ilari nije bila kraj mene! Bio sam U DEPRESIJI!

Foto: Instagram.com/ilaryblasi

Franćesko Toti, jedan od najboljih italijanskih fudbalera u istoriji, otkrio je dosad neispričane detalje iz svog privatnog života.

Konkretno, govorio je najviše o bivšoj supruzi Ilari Blazi, za koju kaže da ga je prevarila. Usledio je razvod braka nakon 17 godina o kojem su brujali mediji širom sveta. Međutim, to nije bila jedina muka "princa Rima" i svetskog šampiona s "azurima".

- Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni telefon, što inače nisam radio do tad, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto - otkrio je slavni fudbaler.

Foto: Tanjug/AP

KRAJ ROMANSE: Ilari i Franćesko

Sa bivšom suprugom ima troje dece, Kristijana, Izabel i Šanel. 

- Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije bilo. Do mene su dolazile glasine ‘Čuj, Ilari ima drugog’. U stvarnosti je bilo više nego jednog. Nikad to nismo jedno drugom uradili za 20 godina, a onda su počela da mi stižu upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilni i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je "Vidimo se u hotelu" - dodaje legenda Rome.

Nakon toga je uplovio u ljubavnu vezu sa Naomi Boki, dok je Ilari Blazi u međuvremenu počela da se zabavlja sa nemačkim preduzetnikom Bastijanom Milerom.

- Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju, Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Naomi - zaključio je Franćesko Toti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading