SELEKTOR ENGLESKE IZGUBIO MILIONE EVRA: Sautgejta prevario BIVŠI MESAR! Novac klijenata uložio u firmu koja je otišla u STEČAJ!

Autor: M. M.

Sport

28.11.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spiskao oko 30 miliona!

SELEKTOR ENGLESKE IZGUBIO MILIONE EVRA: Sautgejta prevario BIVŠI MESAR! Novac klijenata uložio u firmu koja je otišla u STEČAJ!

Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Geret Sautgejt, bio je žrtva prevare u kojoj je izgubio milione evra.

Poznati stručnjak se tako pridružio listi žrtava agenta Terija Birna i Džou Kolu i Glenu Hodlu.

Birn je osnivač agencije "Round World Group", koja predstavlja velike fudbalske zvezde, a u jednom trenutku je čak zastupao i velikog Pelea.

Pošto je novac koji su zarađivali Birnovi klijenti prvo išao na račune agencije, odlučio da od ogromne sume, oko 30 miliona evra, bez dozvole klijenata kupi luksuznu nekretninu u centru Londona. Ali, sve se pokazalo kao potpuni promašaj jer se firma "zakopala" u dug i otišla u stečaj.

Sautgejt je proveo mesece pokušavajući da vrati svoj novac, ali bezuspešno.

Engleski selektor usluge Birna koristi još od 2016. godine, kada je bio selektor mlade reprezentacije Engleske.

Da sve bude potpuno apsurdno, kako prenosi "Daily Mail", Geret Sautgejt je ostao u dobrim odnosima sa Birnom, ali će, najverovatnije, saradnja njih dvojice biti prekinuta kao rezultat gesta kojem je agent pribegao.

- Radimo na tome da se novac vrati. Meni je najvažnije da svi dobiju sve što su izgubili - rekao je Birn za tamošnje medije.

Zanimljivo, radi se o jednom od poznatijih fudbalskih agenata na Ostrvu koji je karijeru započeo kao maser u Čelsiju, a kasnije je zastupao legende poput Dejvida Bekama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading