NADA TOPČAGIĆ IZA OSMEHA KRIJE OGROMNU TUGU: Ove tri velike tragedije su obeležile život pevačice!

Autor: G. D.

Zabava

10.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadin bratanac ubijen je u ratu, a dotukla je smrt sestre i majke, otkrivaju rođaci i komšije iz njenog sela.

NADA TOPČAGIĆ IZA OSMEHA KRIJE OGROMNU TUGU: Ove tri velike tragedije su obeležile život pevačice!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić

Folk pevačica Nada Topčagić, poznata je kao uvek nasmejana i dobro raspoložena osoba, a osmeh je uspela da zadrži na licu uprkos tome što je u životu doživela tri velike tragedije. Naime, rodbina i meštani sela Tarevci u opštini Modriča, odakle potiče folkera, ispričali su nepoznate detalje iz Nadine prošlosti. Tako je, između ostalog, njen zet rekao da su poznata pevačica i njegova žena imale još jednu sestru, koja je mlada preminula. 


- Njih su tri sestre bile, najmlađa Nadina, i sestra moje žene, umrla je u izbeglištu u Austriji. Njena ćerka je živela sa babom, njihovom mamom... Ovde su živele njih dve. Ja sam otvorio račun, slao pare iz Nemačke, a oni su radili tu - pričao je Nadin zet za Blic.

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić je rano napustila rodno mesto i otišla u Srbiju da gradi karijeru

 

Jedan komšija je zatim otkrio da je Nadin bratanac, koji se bavio muzikom, takođe izgubio život u ratu u Bosni i Hercegovini.


- Ta familija je bila dobra, od brata sin je bio isto dobar pevač, bio je u kulturno umetničkom društvu, tu je pevao, ali kada se zaratilo onda je tamo ubijen, baš na liniji gde je bio. Valjda je to božije davanje, znao sam ga dobro, on je dobar dečak bio - rekao je komšija i dodao:


 - Bio je i dobar radnik, oni su imali poljoprivredno dobro, ali baš se sećam kada je ubijen... To je tako, život je škola, život je... Nadu su, nažalost zadesile porodične tragedje, ali, po rečima njenog zeta, najteže je podnela gubitak majke.


- Upoznao sam Nadu 2008. godine, kada joj je majka bila u bolnici. Imao sam radnju u centru, u koju je ona redovno dolazila kako bi kupovala potrebne namirnice. Moram joj zameriti što majci nije posvetila više vremena i nege, a toliko je opevavala. Majka joj je poslednje dane provela na placu u kamp-kućici u kojoj je živela godinama pred smrt. Moram da zamerim mojoj prijateljici i sugrađanki Nadi što ocu nije podigla grob. Mislim da je njen otac bio jako fin čovek i da je to zaslužio i da se Nada neće ljutiti. Ona je mlada otišla iz ovog mesta, trbuhom za kruhom je otišla za Srbiju. Poznavao sam i njenog oca, on je bio fin i tih čovek. Talenat za pevanje pokazala je još u srednjoj školi, a nasledila ga je od porodice sa očeve strane - zaključio je nekadašnji sused danas veoma poznate pevačice.
 


Bila je pijana kad joj se oženio bivši

 

Republika

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nada Topčagić voli da potegne

 

Topčagićkin nekadašnji sugrađanin prisetio se i njenih početaka, te otkrio da je bila u ljubavi sa čovekom koji je nije podržavao u tome da postane pevačica, pa je posle reskida sa njom zasnovao porodicu sa drugom ženom.


- Nada je ovde imala jednu veliku ljubav, njena prva ljubav bila je odavde, moj rođak. Kada je odlučila da ode u estradne vode, on to nije podržao, pa su se rastali. Ona kada je čula da se on ženi, dolazila je u Modriču, bila je ovde pijana i razočarana - priča on i otkriva, detalje o kojima je javnost malo znala.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading