OTKRILA ŠTA JE PRETHODILO SMRTI METJUA PERIJA: Dženifer Aniston tvrdi da se sa njim čula KOBNOG DANA, evo šta ŽELI DA SVET SAZNA!

Autor: M. K. V.

Zabava

12.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica u prvom intervjuu posle gubitka prijatelja progovorila o važnim stvarima.

OTKRILA ŠTA JE PRETHODILO SMRTI METJUA PERIJA: Dženifer Aniston tvrdi da se sa njim čula KOBNOG DANA, evo šta ŽELI DA SVET SAZNA!

Foto: YouTube/Printscrreen, Myung Jung Kim / PA Images / Profimedia

Poznata glumica Dženifer Aniston otkirla je nove detalje vezane za smrt Metjua Perija, koji je 28. oktobra nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Naime, zvezda "Prijatelja" je u svom prvom intervjuu nakon gubitka bliskog prijatelja i kolege govorila o tome šta svet treba da zna o Periju sa kojim je delila najlepše trenutke karijere u popularnoj seriji.


- Bio je srećan. Bio je zdrav. Prestao je da puši. Vraćao se u formu. Bio je srećan - to je sve što znam, rekla je Aniston za Variety tokom emotivnog razgovora.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Metju Peri je 28. oktobra nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu


Ona je zatim otkrila da su se dopisivali čak i dan njegove smrti.


- Nije ga bolelo. Nije se borio. Želim da ljudi znaju da je zaista bio zdrav. Toliko je radio. Jako mi nedostaje. Svima nama - rekla je Aniston, te izrazila žaljenje ako je njen drug napustio ovaj svet, ne znajući da je bio voljen na način na koji nikada nije mislio da jeste:


- Njegov način govora stvorio je potpuno drugačiji svet. Na neki način smo išli naprijed, on nas je vodio.

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri bio je omiljeni lik i u hit seriji i u privatnom životu

 

Inače, zvanično još nije otkriven uzrok Perijeve smrti. Poznato je da se godinama borio sa alkoholizmom i zloupotrebom drugih opojnih supstanci. Međutim, kao su strani mediji prenosili, pozivajući se na prve rezultate toksikoloških analiza, smrt glumca najpoznatijeg po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", nije posledica predoziranja fentanilom ili  metamfetaminom. 


Podsećanja radi, Metju Peri je kobnog 28. oktorbra bio na treningu svega nekoliko sati pre nego što je pronađen mrtav u džakuziju pored bazena u dvorištu kuće u kojoj je živeo. Kako su govorili njegovi prijatelji, piklbol je bio njegov izduvni ventil. Ovaj sport mu je pomagao u oporavku, a na treninzima je sve zasmejavao i bio je bio takmičarski nastrojen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading