PROKLETSTVO HIT SERIJE! Kadar koji ledi krv u žilama: "Prijatelji" predvideli Čendlerovu smrt! Pre 23 godine znali da će se udaviti u kadi?!

Autor: M. K. V.

Zabava

05.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled okolnosti u kojima je Metju Peri preminuo, društvenim mrežama se sada širi jeziva scena iz pete epizode sedme sezone, koja je pre više od dve decenije naslutila šta će mu se desiti. Fanovi traže da se ukloni sporni snimak, koji posle nemilog događaja uznemirava javnost.

PROKLETSTVO HIT SERIJE! Kadar koji ledi krv u žilama: "Prijatelji" predvideli Čendlerovu smrt! Pre 23 godine znali da će se udaviti u kadi?!

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Tragična smrt glumca Metjua Perija, koji je sahranjen u petak na groblju Forest Lavn u Los Anđelesu, povezuje se s jezivom scenom iz serije "Prijatelji" u kojoj se proslavio kao Čendler Bing.

Naime, jedna epizoda hit serije kao da je predvidela nesrećnu sudbinu koja ga je pre nedelju dana zadesila u njegovom domu u Los Anđelesu.

Republika

Foto: AP Terence Patrick

Ekipa serije okupila se pre dve godine povodom snimanja specijala "Prijatelji - ponovo zajedno"

Usled okolnosti u kojima je preminuo, društvenim mrežama se sada širi pomenuta scena iz "Prijatelja" koja nakon Perijeve smrti deluje dosta jezivo. Radi se o sceni iz pete epizode sedme sezone, koja nosi naziv "The one with the engagement picture" i prvi put je prikazana 2000. U spornoj sceni Čendler i njegova verenica Monika Geler, koju tumači glumica Kortni Koks, poziraju za fotografije kojima će najaviti venčanje, prilikom čega je njemu teško da se prirodno nasmeje.


- Šta ti je s facom - pita u seriji Monika Čendlera.
- Ova fotografija bi trebalo da govori da će se Geler i Bing venčati, a ne da je lokalna žena spasla utapajućeg kretena - dodaje on, a na to fotograf krene da se smeje, što Moniku iznervira, pa mu kaže:
- Hej, nemoj da mu se smeješ! On je moj utapajući kreten!

 


Zbog toga sada fanovi traže da se ukloni sporni snimak iz serije, koji posle nemilog događaja uznemirava javnost.


- "Ova scena ne zvuči dobro nakon vesti o uzroku njegove smrti", "Može li ova scena biti jezivija", "Moraju da izbace ovu scenu iz serije. Praktično su predvideli budućnost" - samo su neki od komentara uznemirenih obožavalaca.


Inače, ceo svet je potresla vest da je glumac prošle nedelje preminuo u 54. godini, a njegovo telo pronađeno u hidromasažnoj kadi. Obožavaoci serije "Prijatelji" žele da se iz serije izbaci scena koja ih podseća na ovaj tragični događaj i za koju kažu da deluje kao da je predvidela smrt Metjua Perija.

 

Foto: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Metju Peri sahranjen je u petak na groblju preko puta studija u kome su se snimali "Prijatelji"


Podsećanja radi, poslednjem ispraćaju slavnog glumca, pored neutešnih roditelja i rodbine, prisustvovale su i njegove kolege iz "Prijatelja", s kojima se i privatno družio, Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks i Dejvid Švimer. Sahrana je završena Metjuovom omiljenom pesmom "Don't give up" (Nemoj da se predaješ), a groblje na kom će počivati nalazi se preko puta studija "Vorner braders", u kome je snimljeno deset sezona "Prijatelja".

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading