PROKLETSTVO NIJE ZAOBIŠLO NI ČENDLERA IZ "PRIJATELJA": Ove tri serije su uklete, četiri glumca zatekla SMRT, čim su URADILI OVO!

Autor: M. K. V.

Zabava

29.10.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovno okupljanja ekipa "Prijatelja" , "Beverli Hilsa" i "Boljeg Života" donelo im je nesreću.

PROKLETSTVO NIJE ZAOBIŠLO NI ČENDLERA IZ "PRIJATELJA": Ove tri serije su uklete, četiri glumca zatekla SMRT, čim su URADILI OVO!

Foto: Printscreen Youtube

Vest o smrti slavnog glumca Metjua Perija, kog je proslavila uloga Čendlera Binga u hit seriji "Prijatelji" ostavila je ceo svet u šoku. On je u subotu nađen mrtav u džakuziju pored bazena u dvorištu njegove kuće u okolini Los Anđelesa, a pretpostavlja se da se udavio usled zastoja srca. 

Neki su u iznenadnoj smrti Metjua Perija, čuvenog Čendlera iz hit serije "Prijatelji", prepoznali sličnosti s tragičnom sudbinom Luka Perija, jednog od omiljenih likova kultne tinejdžerske serije "Beverli Hils 90210", koja je bila među najpopularnijim devedesetih godina. Naime, neobična slučajnost koja je prethodila smrti i jednog i drugog poznatog glumca je okupljanje ekipe serije nekoliko godina ranije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luk Peri je bio omiljeni zavodnik iz serije "Beverli Hils"

Snimanje serije "Beverli Hils" završeno je 2000, nakon 10 godina emitovanja, a glumci su oduševili fanove okupljanjem 16 godina posle toga. Tri godine kasnije, Luk Peri je preminuo u Kaliforniji u 52. godini, manje od nedelju dana nakon što je doživeo težak moždani udar.

Čuvena šestorka - Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Metju Peri, Dejvid Švimer i Met Leblank - koja je 1994. godine snimila prvu epizodu "Prijatelja", zasmejavala je gledaoce pored malih ekrana ukupno deset sezona.

Republika

Foto: AP Terence Patrick

Ekipa serije "Prijatelji" okupila se 2021. godine zbog snimanja specijala

Opet je okupljena 2021. u specijalu "Prijatelji: Ponovo zajedno", a fanovi su i tada ostali šokirani Čendlerovim izgledom i na društvenim mrežama ostavljali komentare da im je mučno da ga gledaju takvog, te da im slama srce što ne mogu da mu pomognu.

- "Plačem. Volela bih kad bismo mogli da usrećimo Metjua, kao što je on sve nas", "Ne mogu da verujem kako izgleda. To mi slama srce", "Mučno mi je da ga gledam ovakvog, samo gleda u prazno i polako govori", "Svi bismo morali da budemo zahvalni što je Metju uopšte živ. Prošao je kroz mnogo toga.", "Stvarno mi se cepa srce" - samo su neki od komentara dve godine pre iznenadne smrti Metjua Perija, koji je u subotu nađen mrtav ispred svoje kuće.

Članovi domaće serije "Bolji život", koja je bila jedna od najgledanijih i najčešće repriziranih na našim prostorima, tri decenije nakon premijernog emitovanja, na sličan način ponovo su se okupili i ekskluzivno fotografisali za jedan magazin. Prva postava kultne TV serije - Marko Nikolić, Svetlana Ceca Bojković, Boris Komnenić, Lidija Vukićević i Dragan Bjelogrlić - našla se na istom mestu u isto vreme zarad snimanja, ne novih epizoda, već naslovne strane jubilarnog 600. broja nedeljnika Story.

Ono što povezuje "Bolji život" s "Prijateljima" i "Beverli Hilsom" jeste zla kob koja je usledila posle ponovnog okupljanja omiljenih junaka. Naime, Marka Nikolića, odnosno glavu porodice Popadić - Gigu Moravca, koji je u 73. godini otišao u večnost, zadesila je smrt dve godine nakon ovog slikanja, dok je četiri godine kasnije, u 64. godini posle teške bolesti preminuo i njegov televizijski sin Saša Popadić, kog je tumačio Boris Komnenić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading