ZLA KOB ZVEZDA BEVERLI HILSA: Ova serija kao da je UKLETA, glumce zatekli SMRT, TEŠKA BOLEST, RAZVODI I POROCI!

Autor: MILJANA VOJVODIĆ

Zabava

10.09.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumce je čuvena serija proslavila, a postoje razne teorije da im je donela i užasnu nesreću.

ZLA KOB ZVEZDA BEVERLI HILSA: Ova serija kao da je UKLETA, glumce zatekli SMRT, TEŠKA BOLEST, RAZVODI I POROCI!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia, instagram.com/theshando

Jedna je od najpopularnijih tinejdžerskih serija svih vremena "Beverly Hills 90210" kao da je ukleta. Glumcima je od devedesetih godina pošlog veka, pa sve do danas, donela veliku popularnost širom sveta, ali su usledili i razni problemi u njihovim privatnim životima, zbog čega mnogi veruju da je na njih bačeno neko prokletstvo. 

Iznenadna smrt Luka Perija 

Svakako najtragičnija vest za celu ekipu Beverli Hilsa bila je iznenadna smrt Luka Perija koji je 2019. godine u 52. godini preminuo od posledica moždanog udara. Čuveni zavodnik Dilan Mekej je uloga koja je Perija proslavila najviše kod ženske publike. Osim slave i popularnosti, donela mu je i uloge u brojnim drugim projektima kao što su "Bafi, ubojica vampira", "Peti element", "Oz" i "Riverdale".

Foto: youtube.com/TODAY

Luk Peri je bio najveći zavodnik u "Beverli Hilsu"

Luk Perija je smrt zatekla baš u trenutku kada je doživljavao renesansu svoje karijere uz "Riverdale", ali i ulogu u filmskom hitu Kventina Tarantina "Once Upon a Time". Neposredno pre nego što ga je zadesio moždani udar, zvanično je najavljeno da će televizijska mreža Foks početi sa snimanjem novih epizoda hit serije "Beverli Hils". Međutim, posle nekoliko dana koje je proveo u komi, njegova porodica je potvrdila da je preminuo. Uz njega su sve vreme bili njegovo dvoje dece, bivša supruga, verenica, majka, očuh, brat i sestra, kako je u to vreme prenosio portal TMZ.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Džo I. Tejta glumio je Nejta, vlasnika restorana "Pič Pit"

Nakon neprežaljenog Luka Perija, preminula je još jedna legenda iz pomenute serije. Naime, glumac Džo I. Tejta napustio je ovaj svet u 85. godini, a publika ga je upamtila po ulozi Nejta, simpatičnog momka i vlasnika restorana "Pič Pit" u kom se redovno okupljalo veselo društvo sa Beverli Hilsa. Vest o njegovoj smrti među prvima je podelio Jan Ziring, koji je u seriji glumio Stiva Sandersa.

- U poslednjih nekoliko meseci ostali smo bez Džesike Klajn, jedne od najuspešnijih spisateljica i producentkinja serije 90210, ostali smo bez Denise Douse koja je glumila Mrs. Tisli, a jako sam tužan što sa vama moram da podelim da je preminuo i Džo. I. Tejta. Bio je jedan od najveselijih ljudi sa kojima sam radio, velikodušan, mudar i dobar - napisao je Jan prošlog avgusta u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Čuvena Brenda se bori s rakom 

Glumica Šenon Doerti, koju je proslavila uloga Brende Volš, već godinama se bori s rakom dojke, koji joj se 2019. vratio u četvrtoj, terminalnoj fazi, a početkom ove godine je obajavila da joj se bolest proširila i na mozak. 

- 12. januar 2023. CT je petog januara pokazao metastaze u mozgu. Jučerašnji video je prikazivao proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. Prvi krug zračenja je počeo 12. januara. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam što imam sjajne lekare poput Amina Mirahdija i medicinske tehničare u Cedars-Sinai bolnici, ali taj strah... Promene... Vreme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati - navela je tada u opisu snimka.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti u januaru otkrila metastazu na mozgu

Iako je ranije često objavljivala tužne statuse i fotografije bez kose nakon tretmana hemoterapijom, Šenon već mesec dana nema nove objave, niti obaveštava fanove o svom stanju na Instagramu. Ona je, ranije, jednom prilikom izjavila kako je priremila odeću za svoju sahranu. Ipak, nikada nije odustala i sve vreme se bori kao lavica!

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti izjavila da je pripremila odeću za svoju sahranu

Pored teške bolesti koja je uznapredovala u januaru ove godine, glumica se istog meseca nakon 11 godina braka i razvela od režisera Kurta Isvarienka pošto je, navodno, saznala da ju je prevario.

Sirota bogatašica i u seriji i u životu

Foto: www.profimedia.rs

Tori Speling u poslednje vreme često zabrinjava javnost

Smrt Luka Perija, kao i teška bolest Šenon Doerti, nikako nisu za poređenje sa finansijskim problemima, sukobima sa zakonima, višestrukim razvodima i zavisnostima, sa kojima se bore ostali članovi ekipe popularne serije, ali Tori Speling, ćerka Arona Spelinga, producenta serije "Beverli Hils", u kojoj je tumačila lik mlade bogatašice Done, u poslednje vreme na razne načine zabrinjava javnost. Jedna od njenih poslednjih slika koja je obišla svet nastala je ispred bolnice iz koje je Tori izašla u invalidskim kolicima.

Glumica je bolnicu napustila u pratnji prijateljice i medicinske sestre, koje su joj pomagale da dođe do automobila. Tori nije mogla sama da ustane, pa su joj one pomogle, a modrice na rukama i na licu su bile veoma uočljive. Prethodno su stranice tabloida punile vesti o njenom iznenadnom nestanku. Kako su prenosili svetski mediji, glumica se, navodno, neko vreme nije javljala nikome nakon rastanka od supruga Dina Mekdermota. Kasnije je viđena sa svoje petoro dece u kamp kućici, što je takođe šokiralo javnost s obzirom na to da je odrasla u bogatstvu. Međutim, Spelingova se još ranije suočila s velikim finansijskim poteškoćama, kada je nakon očeve smrti, kako se pisalo, ostala bez nasledstva. Navodno, Tori je posle Aronove smti 2006, od njegovog nasledstva, procenjenog na 600 miliona dolara, dobila "samo" 800 hiljada dolara.

Dženi Gart kao i Keli nesrećna u ljubavi

Glumica Dženi Gart priznala je da joj je život isti kao i život Keli Tejlor, te da je poput nje i sama nesrećna u ljubavi. 

- Keli i ja imamo puno toga zajedničkog - priznala je glumica kad je govorila o svom iskustvu u seriji "Beverli Hils 90210".

Ona se dotakla i svojih veza u seriji sa Dilanom (kog je glumio pokojni Luk Peri) i Brendonom Volšom (Džejsonom Prislijem), bratom blizancem njene drugarice Brende Volš (Šenon Doerti).

- Možda sam zato i u privatnom životu imala toliko razvoda. Spojite ih, razdvojite. Živim za dramu - rekla je Gart.

Inače, glumcia ima dva propala braka. Tokom snimanja serije bila je udata od 1994. do 1996. za Danijela B. Klarka, 2001. se udala za Pitera Facinelija, sa kojim ima tri ćerke, a dve godine nakon što su se razveli 2013. godine, udala se za Dejva Abramsa. Mediji su 2017. spekulisali da je par pred razvodom i da živi razdvojeno, ali nakon toga je došlo do pomirenja. 

Brendon imao probleme s alkoholom

Foto: Profimedia

Džejson Prisli je igrao Brendona Volša za kojim su ludele devojke

Glumac Džejson Prisli i njegova koleginica Šenon Doerti postali su najpoznatiji blizanaci koje su tumačili u seriji "Beverli Hils. Uloga Brendona Volša, za kojim su ludele devojke, potpuno mu je preokrenula život, a još za vreme trajanja serije šuškalo se da je imao problema s alkoholom. On se u seriji okušao i kao režiser. Njegovo ime u ulozi reditelja potpisano je na 15 epizoda. Na seriji je radio punih 10 godina. Iako su ga povezivali sa brojnim koleginicama, Prisli se 2005. godine venčao sa šminkerkom Naomi Lad. Par je dve godine kasnije dobio ćerku, a 2009. i sina. Tek nakon što se venčao sa Naomi, dobio je američko državljanstvo, a to je javnosti otkrio 2007. godine. Objavio je i memoare i sve detalje iz svoje karijere.

Buran ljubavni život Brajana Ostina Grina

Buran ljubavni život ima i glumac Brajan Ostin Grin, koji je u "Beverli Hilsu" tumačio Dejvida Silvera. On je prvo imao problema sa starateljstvom nad sinom nakon raspada veze s Vanesom Marsil. U braku s glumicom Megan Foks dobio je troje dece, a iako su se 2015. odlučili na razvod, pomirili su se krajem te iste godine. Međutim, par se ponovo, i to konačno, razdvojio 2019. Trenutno su oboje u novim vezama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading