Preminuo glumac iz serije koju je Srbija OBOŽAVALA: Kolega podelio tužne vesti, fanovi se OPRAŠTAJU putem društvenih mreža

Autor:

Zabava

25.08.2022

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti je objavio na Instagramu njegov kolega.

Preminuo glumac iz serije koju je Srbija OBOŽAVALA: Kolega podelio tužne vesti, fanovi se OPRAŠTAJU putem društvenih mreža

Foto: Youtube printscreen

Slavni glumac kog naša publika pamti iz serije Beverli Hils kao Pič Pita,  Džo I. Tejta, preminuo u 85. godini.

Tragične vesti je objavio na Instagramu njegov kolega Ian Zering koji je glumio Stiva Sandersa.

Foto: Youtube printscreen

Džo I. Tejta

 

- U poslednjih nekoliko meseci izgubili smo Džesiku Klen, jednu od najplodnijih pisaca i producentkinja 90210, Deniz Duz koja je igrala gospođu Teaslei, a sada sam veoma tužan što moram da kažem da je Džo I. Tejta preminuo - napisao je glumac pored fotografija Tejta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

 

- Džo je zaista bio faca, sećam se da sam ga video u Rokfordovim dosijeima sa Džejmsom Garnerom godinama pre nego što smo zajedno radili na 90210. Često je bio jedan od pozadinskih zlikovaca u originalnoj seriji o Betmenu. Jedan od najsrećnijih ljudi sa kojima sam ikada radio, bio je velikodušan. mudar i doba - nastavio je glumac.


Džo se pojavio u preko 200 epizoda serije Beverli Hils, kako piše na sajtu IMDB.

Deadline je pisao da glumac boluje od Alchajmerove bolesti još 2018. godine, a brojni glumci i fanovi opraštali su se od njega na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading