Slavni glumac PREMINUO nakon teške saobraćajke! Fanovi se opraštaju, porodica SLOMLJENA od bola!

Autor:

Zabava

08.08.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mozli je izgubio bitku nakon što je prošle nedelje povređen u saobraćajnoj nesreći

Slavni glumac PREMINUO nakon teške saobraćajke! Fanovi se opraštaju, porodica SLOMLJENA od bola!

Foto: Youtube printscreen

Glumac Rodžer E. Mozli, najpoznatiji po ulozi pilota Teodora "TC" Kelvina u hit seriji "Magnum, P.I.", preminuo je u nedelju u 84. godini.

Foto: Youtube printscreen

Rodžer E. Mozli

 

Mosli je izgubio bitku nakon što je prošle nedelje teško povređen u saobraćajnoj nesreći, a tužne vesti sa javnošću je podeila njegova ćerka.

- Nikada ne bismo mogli da oplakujemo ​​tako neverovatnog čoveka. On bi mrzeo da bilo ko plače zbog njega. Vreme je da proslavimo nasleđe koje nam je svima ostavio.Volim te, tata. I ti si voleo mene. Teška srca govorim o ovome, ali sam jaka. Brinuću se za mamu, tvoju ljubav koju si voleo gotovo 60 godina. Dobro si me odgojio i ona je u dobrim rukama. Budi miran - poručila je njegova neutešna ćerka, dok se fanovi putem društvenih mreža opraštaju od proslavljenog glumca.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Rodžer E. Mozli

 

Podsećamo, Mosli je glumio u više od 150 epizoda kriminalističko-avanturističke serije "Magnum, P.I." zajedno s Tomom Selekom, koja se emitovala punih osam sezona od 1980. do 1988. Mosli se takođe pojavio u novijem ponovnom pokretanju hit serije, kao još jedan lik, Džon Buki, a osim u "Magnum, P.I.", glumio je i u sitkomu iz 1990-ih "Hangin‘ with Mr. Cooper".

Foto: Youtube printscreen

Rodžer E. Mozli

 

Takođe se pojavio u "Sanford and Son", "Love Boat", "Kojak", "The Rockford Files", "Starsky and Hutch" i desetinama drugih TV serija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading