LIK SVOJE SUPRUGE PREKRIO TETOVAŽOM PSA! Slavni glumac šokirao javnost POTEZOM, svi se pitaju šta se dešava sa njegovim BRAKOM!

Autor:

Zabava

23.08.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac Silvester Stalone šokirao je svet nakon što je u javnost dospela fotografija njegove nove tetovaže na ruci!

LIK SVOJE SUPRUGE PREKRIO TETOVAŽOM PSA! Slavni glumac šokirao javnost POTEZOM, svi se pitaju šta se dešava sa njegovim BRAKOM!

Foto: youtube.com/ X17onlineVideo

Proslavljeni glumac Silvester Stalone iznenadio je svetsku javnost, nakon što su se u medijima pojavili snimci na kojima se vidi da je tetovažu svoje supruge prekrio novom tetovažom i to ni manje ni više nego - psa!


Stalone je lik svoje supruge prekrio slikom psa iz kutnog filma "Roki" koji ga je proslavio, a ovaj prizor mnoge je ostavio u čudu, zbog čega su medijima počele da kruže spekulacije da je u braku slavnog para došlo do velikih trzavica.

Spekulacije je dodatno podgrejala i činjenica da je Dženifer supruga otpratila s Instagrama, a zatim objavila fotografiju sa njihove tri ćerke i poručila: "Naš četiri zauvek".

Fotografije njegove nove tetovaže putem društvenih mreža podelio je upravo njegov tatu majstor, koji je snimio ceo proces korekcije, međutim, nakon što su ove fotografije pokrenule lavinu komentara, ubrzo su obrisane sa društvenih mreža.

Međutim, za medije se potom oglasila i Staloneova PR služba, koja je demantovala navode da je brak slavnog para u krizi i navela da je u njihovoj porodici "sve u najboljem redu", objasnivši potom i zbog čega je došlo do korekcije tetovaže.

Foto: instagram.com

Silvester Stalone

 


- Gospodin Stalone je želeo da osveži tetovažu lika svoje supruge, ali nije bio zadovoljan rezultatom. Greška je bila nažalost nepopravljiva. Stalone i njegova porodica trenutno snimaju i rijaliti šou -  stoji u izjavi Staloneovog PR tima.

Podsećamo, slavni glumac i njegova 22 godina mlađa izabranica Dženifer Flavin uživaju u skladnom braku više od dve decenije i zajedno imaju tri ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading