Komšije otkrile PRAVO LICE porodice ROKVIĆ: Nikolu smo viđali TUŽNOG, Bojana je bila UOBRAŽENA!

Autor:

Zabava

23.08.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako susedi za svoje slavne komšije uglavnom nemaju reči hvale, sa porodicom Rokvić to nije slučaj.

Komšije otkrile PRAVO LICE porodice ROKVIĆ: Nikolu smo viđali TUŽNOG, Bojana je bila UOBRAŽENA!

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Komšije poznatog para otvoreno su govorile o Nikoli Rokviću i njegovoj izabranici Bojani, a kako su istakli, za njih nemaju nijednu ružnu reč.

Par, kako kažu, uživa u iščekivanju prinove, pa ih često sretnu vidno raspoložene i nasmejane.

- Pročitali smo u medijima da je Bojana trudna, verovatno je na početku trudnoće jer se stomak ne vidi. Pre nekoliko dana sam je srela, baš su se spremali za putovanje, i delovala je samo malo otečeno u licu. To hoće kod trudnica, naročito kada je vrućina, ali je nosila lepršavu haljinu, dugu i nije se primećivao stomak – istakla je za Blic gospođa Nada koja živi u zgradi prekoputa.

Republika

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

Međutim, jedan komšija istakao je da je, kada su se doselili, Bojana delovala pomalo uobraženo, ali je uz Nikolu postala pristupačnija.

- Nikola je jedna divna duša i divan čovek. Poznavao sam i Marinka, bio je prgav i na njega Nikola srećom nije povukao, ali je očigledno znao da vaspita decu. To je zapravo Slavica radila jer su oba sina vrlo nasmejani i vedri ljudi. Bojana, kada se doselila, delovala je uobraženo, ali je uz Nikolu postala dostupna. Lepo je videti kako gaje decu, blago pričaju i vole se. Nikola je priželjkivao treće dete, govorio je: ako Bog da. Drago mi je što mu se želja ispunila, njihova deca će sigurno postati divni ljudi – rekao je čika Ljuba.

U obližnjoj prodavnici rado viđaju ovaj bračni par, kao i Nikolinu majku Slavicu, a kako kažu, nakon Marinkove smrti, Nikola dugo nije mogao da sakrije tugu na svom licu.

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

- Konačno su lepe vesti unele radost u ovu porodicu. Od trenutka kada se Marinko razboleo, svi su bili tužni. Trudili su se na sve načine da mu olakšaju, ali i da što više budu uz njega. Nikolu smo viđali tužnog, neizmerno i nakon sahrane se dugo nije oporavio. Bojana se trudila da više bude uz decu, a on je odlazio u manastire i to mu je očigledno prijalo. Vratio se preporođen. Sada su lepe vesti prvo stigle iz Markove, pa iz njegove kuće. To je usrećilo i Slavicu. Ona dolazi često, kupuje namirnice i šeta unučiće – kažu prodavačice koje slušaju Nikoline pesme, pa često odu i na njegove nastupe kada peva u Beogradu.

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 


Komšija Stefan kaže da Nikola učestvuje u svim akcijama vezanim za uređenje okoline i dvorišta oko zgrade, te da često posadi drvo ili zalije cveće.

- Nikola je imao ritual da svako dete kada mu se rodilo posadi drvo ispred zgrade, tako će biti i sa ovim trećim sigurno. To su od njega videli i ostali, pa je tako nastao čitav drvored. Isto radi i sa jelkom za Novu godinu, ali i raznim biljkama koje donese rasade. Kada vidi da je cveće uvelo, on zalije. Eto, to vam dovoljno govori o tome kakav je čovek - kaže Stefan za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading