Komšije otkrile PRAVO LICE porodice ROKVIĆ: Nikolu smo viđali TUŽNOG, Bojana je bila UOBRAŽENA!

Autor:

Zabava

23.08.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iako susedi za svoje slavne komšije uglavnom nemaju reči hvale, sa porodicom Rokvić to nije slučaj.

Komšije otkrile PRAVO LICE porodice ROKVIĆ: Nikolu smo viđali TUŽNOG, Bojana je bila UOBRAŽENA!

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Komšije poznatog para otvoreno su govorile o Nikoli Rokviću i njegovoj izabranici Bojani, a kako su istakli, za njih nemaju nijednu ružnu reč.

Par, kako kažu, uživa u iščekivanju prinove, pa ih često sretnu vidno raspoložene i nasmejane.

- Pročitali smo u medijima da je Bojana trudna, verovatno je na početku trudnoće jer se stomak ne vidi. Pre nekoliko dana sam je srela, baš su se spremali za putovanje, i delovala je samo malo otečeno u licu. To hoće kod trudnica, naročito kada je vrućina, ali je nosila lepršavu haljinu, dugu i nije se primećivao stomak – istakla je za Blic gospođa Nada koja živi u zgradi prekoputa.

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

Međutim, jedan komšija istakao je da je, kada su se doselili, Bojana delovala pomalo uobraženo, ali je uz Nikolu postala pristupačnija.

- Nikola je jedna divna duša i divan čovek. Poznavao sam i Marinka, bio je prgav i na njega Nikola srećom nije povukao, ali je očigledno znao da vaspita decu. To je zapravo Slavica radila jer su oba sina vrlo nasmejani i vedri ljudi. Bojana, kada se doselila, delovala je uobraženo, ali je uz Nikolu postala dostupna. Lepo je videti kako gaje decu, blago pričaju i vole se. Nikola je priželjkivao treće dete, govorio je: ako Bog da. Drago mi je što mu se želja ispunila, njihova deca će sigurno postati divni ljudi – rekao je čika Ljuba.

U obližnjoj prodavnici rado viđaju ovaj bračni par, kao i Nikolinu majku Slavicu, a kako kažu, nakon Marinkove smrti, Nikola dugo nije mogao da sakrije tugu na svom licu.

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

- Konačno su lepe vesti unele radost u ovu porodicu. Od trenutka kada se Marinko razboleo, svi su bili tužni. Trudili su se na sve načine da mu olakšaju, ali i da što više budu uz njega. Nikolu smo viđali tužnog, neizmerno i nakon sahrane se dugo nije oporavio. Bojana se trudila da više bude uz decu, a on je odlazio u manastire i to mu je očigledno prijalo. Vratio se preporođen. Sada su lepe vesti prvo stigle iz Markove, pa iz njegove kuće. To je usrećilo i Slavicu. Ona dolazi često, kupuje namirnice i šeta unučiće – kažu prodavačice koje slušaju Nikoline pesme, pa često odu i na njegove nastupe kada peva u Beogradu.

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić

 


Komšija Stefan kaže da Nikola učestvuje u svim akcijama vezanim za uređenje okoline i dvorišta oko zgrade, te da često posadi drvo ili zalije cveće.

- Nikola je imao ritual da svako dete kada mu se rodilo posadi drvo ispred zgrade, tako će biti i sa ovim trećim sigurno. To su od njega videli i ostali, pa je tako nastao čitav drvored. Isto radi i sa jelkom za Novu godinu, ali i raznim biljkama koje donese rasade. Kada vidi da je cveće uvelo, on zalije. Eto, to vam dovoljno govori o tome kakav je čovek - kaže Stefan za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading