Trpela sam TEROR od silne želje da veza USPE! Andreana Čekić progovorila o NASILJU, pa dala važan savet svim ženama

Autor:

Zabava

18.08.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana je otvoreno govorila o teškim trenucima kroz koje je prošla, pa priznala na koji način je uspela da ih prevaziđe.

Trpela sam TEROR od silne želje da veza USPE! Andreana Čekić progovorila o NASILJU, pa dala važan savet svim ženama

Foto: ATA Images

Andreana Čekić

Pevačica Andreana Čekić pre četiri godine razvela se od svog dugogodišnjeg izabranika Ivana Miladinovića, a tek nakon što je njihov brak doživeo krah, pevačica je odlučila da javno progovori o svim problemima sa kojima se suočavala u zajednici.

Naime, Andreana Čekić ranije je ispričala za medije da je dugo trpela psihičko nasilje, a sada je otkrila kako sa ove distance gleda sve kroz šta je prošla.

Foto: ATA Images

Andreana Čekić

 

- Ne bih to baš nazvala nasiljem, jer postoje žene koje zaista doživljavaju ozbiljno fizičko nasilje, dok sam ja trpela jednu vrstu psihičkog terora. U tim trenucima je teško izvući se, jer od silne želje da veza uspe ponekad ne vidimo da smo u toksičnoj vezi, pa se nadamo, borimo. Tek kada shvatimo da ljubav nije borba, da zaslužujemo lepe stvari, zdrave odnose, tek se tada osvestimo u kojoj se situaciji nalazimo i počinjemo da menjamo sebe. Druge ne možemo menjati, to je zabluda - ispričala je Andreana za Kurir.

Foto: Republika

Andreana Čekić

 

Andreana je potom priznala na koji način je uspela da prevaziđe teške trenutke:

- Radila sam na sebi, puno su mi pomogli video-snimci i knjige Ane Bučević, kao i moja porodica, koja je umela sa mnom i kada sam bila luda i naivna. Savetujem ženama koje se nalaze u negativnom partnerstvu da se osveste i shvate da zaslužuju bolje i da naprave korak ka nečemu što zaista žele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mikica

18.08.2022 13:05

Neka zadrži savete za sebe. Luda je i beskorisna.