Zavirite u unutrašnjost RASKOŠNE VILE u kojoj su se venčali Dženifer i Ben! Vredna je preko 7 MILIONA DOLARA, u njoj SVE PRŠTI od luksuza! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnost su isplivale fotografije unutrašnjosti prostora u kome je održano svadbeno veselje, a vrednost ove vile procenjuje se na 7,1 miliona dolara

Zavirite u unutrašnjost RASKOŠNE VILE u kojoj su se venčali Dženifer i Ben! Vredna je preko 7 MILIONA DOLARA, u njoj SVE PRŠTI od luksuza! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Ben Aflek i Dženifer Lopez zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav na raskošnoj ceremoniji koja je održana u njegovoj vili na imanju u Džordžiji vrednom 8,9 miliona dolara.

U javnost su isplivale fotografije unutrašnjosti prostora u kome je održano svadbeno veselje, a vrednost ove vile procenjuje se na 7,1 miliona dolara.


Sagrađena je tokom 2000-tih i prostire na gotovo 560 kvadratnih metara, ima četiri spvaće sobe i pet kupatila, a pripada potpuno posebnom elitnom kvartu pod nazivom "Hampton Pastures".


Podsećamo, jučerašnje spektakularno venčanje slavnog para privuklo je pažnju svetske javnosti, a Lopez je oduševila fanove zadivljujućom belom haljinom sa potpisom Ralfa Lorena, dok je Aflek nosio crni smoking.


Nakon venčanja, par su pratili bliski prijatelji i porodica, uključujući njihovu decu od Dženiferinog trećeg muža Marka Entonija, kao i Aflekova prva supruga Dženifer Garner. Afleku su se pridružila njegova troje dece iz braka sa Dženifer Garner, Vajolet (16), Serafina (13), i Sem (11), dok su uz Dženifer stajali njeni blizanci, Emi i Maks, (14), koje je imala sa Markom Entonijem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading