Poznata glumica je ćerka ČUVENOG Gige Moravca: Malo ko zna za nju, a svi ste je viđali na ekranima, izgleda kao BOGINJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić iza sebe ostavio je prelepu ćerku, koja je talenat nasledila od njega.

Poznata glumica je ćerka ČUVENOG Gige Moravca: Malo ko zna za nju, a svi ste je viđali na ekranima, izgleda kao BOGINJA! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Ćerka pokojnog glumca Marka NikolićaMina, koja se takođe bavi glumom i radi u kafiću. Međutim, ona je odlučila da postane takmičarka u rijalitiju. Mlada glumica našla među učesnicima nove sezone Survajvera, koji su se zaputili u Dominikansku republiku gde će narednih nedjelja iskušavati sopstvene granice izdržljivosti.

Mina je igrala u serijama “Jutro će promeniti sve“, “Besa“, “Mama i tata se igraju rata“ , a sa svojim ocem je igrala u jednoj od najaktuelnijih serija sa naših prostora “Žigosani u reketu“.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marko Nikolić

 

Njen otac je preminuo 2019. godine, a uloga u pomenutoj seriji je poslednji televizijski projekat njenog oca.

Mina je dobila glavnu ulogu u nastavku filma Stevana Filipovića, “Pored mene“. Izgleda da joj glumački honorar nije dovoljan za život, te se vratila , kafiću u blizini Save, gde radi kao konobarica.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mina Nikolić

 

Glumica, nikada nije bežala i prikrivala to da radi u kafiću, te je jednom prilikom ukratko i prokomentarisala:

- Zasad i dalje radim u kafiću i čekam pravu priliku. Neku komediju, zašto da ne? Možda baš zato što je izvan moje komforne zone, želela bih da je radim. Verujem da sa dramom znam meru, dok se s komedijom teže opuštam. Sve pomalo, po pet odsto - navela je Mina za "Novosti" svojevremeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zix

18.03.2022 06:08

Ako je ovo boginja kako izgledaju one sto nisu. Dajte malo realnosti u naslovima ili nemojte pisati ništa.

Odgovori 19 0
Sale

18.03.2022 11:24

Čuvena a malo ko zna za nju.... uf uf.

Odgovori 13 1