SIN poznate glumice PRONAĐEN MRTAV! Velika potraga okončana nakon 6 SATI, TRAGEDIJA koja je uništila pre 12 godina! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno su ih hospitalizovani, ženi je ukazana pomoć, a dečak je nažalost preminuo od promrzlina. Ovo su detalji velike tragedije bosanske glumice!

SIN poznate glumice PRONAĐEN MRTAV! Velika potraga okončana nakon 6 SATI, TRAGEDIJA koja je uništila pre 12 godina! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Glumica Belma Lizde Kurt je doživela najveći gubitak kada je u Kanadi, u saobraćajnoj nesreći nastradao njen desetogodišnji sin. Njihov sin je bio u poseti rodbini u Kanadi, te su njegova šezdesettrogodišnja rođaka i on krenuli u vožnju kajakom, koji se prevrnuo. U tom trenutku, život Belme i njenog muža promenio se iz korena.

Prema pisanju "Canadian Pressa", suprug nestale žene pozvao je policiju nakon čega je usledila masovna potraga avionima i čamcima. Narednog dana u četiri sata ujutru ugledali su kajak, dok su tela žene i Belminog sina našli šest sati kasnije.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Belma Lizde Kurt

 

Glumica i reditelj nisu govorili o gubitku sina koji se desio pre 12 godina, a svoju energiju i ljubav su preusmerili i usredsredili na vaspitavanje mlađe ćerke, sada osmogodišnje Ume. Belma se posvetila radu sa decom, deo je brojnih pozorišnih radionica, a dizajnirala je i modnu liniju za najmlađe pod nazovom "Umin ormar".

"Želela sam da stvorim novu dimenziju, koja u velikoj meri dolazi iz moje ljubavi prema teatru i pričanju priča. Ali Umin ormar istovremeno je i moj bunt protiv konzumerizma i nepoštovanja našeg kulturnog nasleđa. Veliki sam poštovalac dece i njihove percepcije sveta, volim da im se približim i postanem im na neki način prijateljica", otkrila je glumica u razgovoru za magazin "Azra".

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Belma Lizde Kurt biografija

 

Podsetimo, ekipu ove popularne serije potresla je vest kada je preminuo glavni glumac Mustafa Nadarević.

Senad Bašić, koji je sa Mustafom Nadarevićem glumio u brojnim filmovima poput "Praznik u Sarajevu", "Savršen krug", "Kod amiđe Idriza", zatim u seriji "Lud, zbunjen, normalan", duboko je potrešen vešću o smrti glumačkog velikana i njegovog prijatelja.

- Čak sam i kao student snimio svoj prvi film, a u njemu je glumio Mustafa Nadarević, bio je to „Posljednji skretničar“. Nas dvojica smo toliko toga zajedno radili, i toliko toga sam naučio od Mustafe. Pokoj mu duši, pamtiće ga generacije i generacije – rekao je Bašić za Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading