Divna Karleuša zbog ćerke NIJE HTELA drugo dete, a dugo je krila ISTINU o RAZVODU: Otkriveno sve o Jeleninoj prošlosti i detinjstvu, ovakav odnos je imala sa OCEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Karleuša nije htela da rodi drugo dete zbog ćerke Jelene Karleuše.

Divna Karleuša zbog ćerke NIJE HTELA drugo dete, a dugo je krila ISTINU o RAZVODU: Otkriveno sve o Jeleninoj prošlosti i detinjstvu, ovakav odnos je imala sa OCEM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jelena i Divna

Divna Karleuša je nekada bila veoma poznata voditeljka "Radio Beograda" i novinarka, kao i učesnica rijaliti programa "Farma", "VIP Veliki brat", "Parovi" i "Akademija debelih", ali je danas našoj javnosti ipak najpoznatija kao majka pevačice Jelene Karleuše.

 

 

Kada je imala samo 19 godina, 1977. godine, dok je još bila student Pravnog fakulteta, Divna je upoznala policijskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, i za njega se udala, da bi već 1978. godine sa njim dobila ćerku Jelenu Karleušu.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Otac Jelene Karleuše, Dragan Karleuša

 

- Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvek bio uz nju kad joj je to trebalo. Poveravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrebila. Nisam želela da rodim drugo dete da tu ljubav prema njoj ne bih delila na dva dela. Kada sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dete bila je još snažnija jer nisam želela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je volela da bude jedinica, princeza i obožavano biće - pričala je Divna o ljubavi prema ćerki kojoj je bila velika podrška u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Sneza

18.03.2022 09:26

Zato ti je cerka sada debil.

Gaga

18.03.2022 13:20

@Sneza - Jedini debil si ti