Zavirite u dom Mirjane Karanović, u jedan detalj svi gledaju: Glumica nakon izglaska iz BOLNICE otvorila vrata svoje SPAVAĆE SOBE, a OVO će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mirjana Karanović u izdanju kakvom je niste videli!

Zavirite u dom Mirjane Karanović, u jedan detalj svi gledaju: Glumica nakon izglaska iz BOLNICE otvorila vrata svoje SPAVAĆE SOBE, a OVO će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: printscreen

Kako izgleda dom Mirjane Karanović oduvek smo se pitali. Budući da je reč o umetnici raskošnog talenta zamišljali smo da su joj police pune priznanja, zidovi prekriveni fotografijama sa premijera i putovanja a kineski tepisi zatrpani hartijama i delićima scenarija koje iščitava za narednu ulogu. Da li je to sve baš tako imali smo priliku da se uverimo nedavno kada je dramska umetnica odlučila da i taj delić svoje intime podeli na Instagramu.

 

 

Budući da je bolovala od koronavirusa i da je bila prinuđena neko vreme da bude zatvorena u kući Mirjana je iz svog doma objavila nekoliko fotografija, a na jednoj se jasno vidi kako izgleda njen dnevni boravak.

 

 

Naime, Mira je podelila jedan momenat opuštanja, kako uz seriju na Netfliks platformi obeduje omiljene prženice sa maslinkama, a dok je ona želela da pokaže na koji način provodi vreme u izolaciji mi smo obratili pažnju na njen zeleno - sivi nameštaj, drvenu vitrinu, sivi tepih, braon zavese i plazma televizor.

 

Evidentno je da dom Mirjane Karanović obiluje bojama od braon, sive, do zelene, a na kraju krajeva i crvene koja je najzastupljenjia u njenoj spavaćoj sobi. Ispred francuskog ležaja, koje okružuju noćni stočići sa lampama, Mira je smestila drveni kovčeg u kom pretpostavljamo da čuva sve svoje uspomene.

Jedan delić iz spavaće sobe talentovane glumice posebno nam je privukao pažnju. Reč je o drvenoj mački smeštenoj kraj komode na kojoj čuva nagrade, pehare, statue i ostala priznanja stečena teškim radom i zalaganjem.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading