Bivši muž Snežane Savić oženio PILETINU, a onda prošao ŽIVI PAKAO: Evo kako danas izgleda Dragoslav Lazić! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Lazić se nakon braka sa Snežanom Savić oženio dosta mlađom glumicom!

Bivši muž Snežane Savić oženio PILETINU, a onda prošao ŽIVI PAKAO: Evo kako danas izgleda Dragoslav Lazić! (FOTO)

Foto: youtube.com/Snežana Savić

Glumica i pevačica Snežana Savić je osvojila srca publike ulogom Donke de Seli u seriji "Igra sudbine".

Proslavljena glumica i pevačica Snežana Savić sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Bivši muž Snežane Savić, Dragoslav Lazić

 

Njih dvoje su bili u braku, a posle nekoliko godina zajedničkog života, svako je krenuo svojim putem. Lazić je 20 godina u braku sa glumicom Draganom Turkalj, i sa njom u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. 

 

 

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello".

 

 

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - ispričala je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading