UMRO JE NA NJEN ROĐENDAN: Džulija Roberts, najveća LJUBAV Metjua Perija, konačno progovorila o SMRTI slavnog glumca!

Autor:

Zabava

05.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Džulija Roberts otkrila kako se oseća povodom smrti slavnog glumca!

UMRO JE NA NJEN ROĐENDAN: Džulija Roberts, najveća LJUBAV Metjua Perija, konačno progovorila o SMRTI slavnog glumca!

Foto: Profimedia

Slavna glumica Džulija Roberts se u intervjuu za "Entertainment Tonight" osvrnula na gubitak Metjua Perija, zvezde "Prijatelja", sa kojim je ranije bila u vezi. Zanimljivo je da je Metju preminuo baš na njen rođendan, 28. oktobra, u 54. godini.

- Iznenadna smrt bilo koga tako mladog je srceparajuća - rekla je glumica, pa dodala:

- Mislim da, znate, to nam samo pomaže da cenimo oo što imamo i da nastavimo na pozitivan način koliko god možemo - dodala je Džulija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džulija Roberts i Metju Peri

Podsetimo, Džulija i Metju su izlazili oko tri meseca devedesetih godina. Tada se ona pojavila kao gostujuća zvezda u seriji "Prijatelji". Mnogi koji su poznavali Metjua lično govorili su da je ona njegova ljubav. Glumac je u svojim memoarima pisao o njihovoj romansi.

- Poslao sam joj tri tuceta crvenih ruža i na kartici je pisalo: ’Jedina stvar koja je uzbudljivija od izgleda da učestvuješ u šou je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće - pisao je Metju u knjizi "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar".

Ona je tada napisao i da je ona izgledala kao da je  "stavljena na ovu planetu da izmami svetu osmeh, a sada, posebno, meni. Smejao sam se kao neki 15-godišnjak koji prvi put ide na sastanak". Glumica je za "ET" rekla i da ima "samo pozitivne misli i osećanja" o svom vremenu na setu "Prijatelja".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Džulija Roberts i Metju Peri

U novom filmu "Ostavi svet iza sebe", gde glumica glumi, ima nekoliko referenci iz "Prijatelja", a njen partner u filmu Maheršala Ali je rekao:

- Prelepo što je dobio počast na takav način, kao i serija i to u isto vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading