POSLEDNJE ZBOGOM VOLJENOM ČENDLERU: Prijatalji spremili opraštaj koji SLAMA SRCA, čeka se dozvola!

Autor: P. R.

Zabava

18.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sahrane i oproštaja njegovih kolega na društvenim mrežama, ekipa "Prijatelja" bi želela još jednom da se oprosti od njega, na jedan poseban način.

POSLEDNJE ZBOGOM VOLJENOM ČENDLERU: Prijatalji spremili opraštaj koji SLAMA SRCA, čeka se dozvola!

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri, omiljeni glumac i zvezda popularne serije "Prijatelji", preminuo je 28. oktobra u svojoj 51. godini. Nakon sahrane i oproštaja njegovih kolega na društvenim mrežama, ekipa kultne serije bi želela još jednom da se oprosti od voljenog kolege, i to na jedan poseban način.

Naime, to bi moglo da se dogodi na dodeli "Emi" nagrada, koja će se održati 15. januara u Los Anđelesu. Svi koji su poznavali Perija, kako u seriji tako i u stvarnom životu, žele da mu odaju počast na ovaj način. Prema rečima izvora, želja je da se okupe na bini i da svako od njih podeli uspomene na preminulog glumca i opiše svetu kakav je bio čovek u stvarnom životu. Ovaj poseban segment bi bio emotivan i dirljiv, a svi koji su ga voleli bi mogli da se oproste od njega na ovaj način.

Republika

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Metju Peri Čendler Prijatelji

Metju Peri je, inače, tokom života bio nominovan za pet "Emi" nagrada, a kolege iz serije "Prijatelji" se nadaju da će mu ova nagrada biti posthumno dodeljena kao još jedno priznanje za njegov talenat i doprinos u svetu glume.

U objavama na društvenim mrežama, kolege glumci su se prisećali Metjuovog smisla za humor i sposobnosti da nasmeje ljude. Dženifer Aniston je istakla da je Peri uvek voleo da zasmejava ljude i da mu je to bila najveća radost u životu. Lisa Kudrou se zahvalila Periju što je dolazio na snimanja i kada mu nije bilo dobro, dok je Dejvid Švimer podsetio da je Metju na snimanju "Prijatelja" uspeo da od šest stranaca napravi jednu porodicu.

Republika

Foto: youtube.com/Warner Bros. TV

Metju Peri Čendler Prijatelji

Peri je ostavio neizbrisiv trag u svetu glume, a njegova smrt je ostavila prazninu u srcima njegovih kolega i svih koji su ga voleli. Njegov talenat, smisao za humor i dobrotu će zauvek ostati u sećanju svima koji su ga poznavali i pratili njegov rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading