OVO ĆE VAS RASPLAKATI! Monika i Džoi se OPROSTILI od Čendlera dirljivim porukama - konačno se oglasili Kortni Koks i Metju LeBlank! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumci se javno oprostili od preminulog prijatelja!

OVO ĆE VAS RASPLAKATI! Monika i Džoi se OPROSTILI od Čendlera dirljivim porukama - konačno se oglasili Kortni Koks i Metju LeBlank! (VIDEO)

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Glumica Kortni Koks, koja se proslavila kao Monika Geler u seriji "Prijatelji", oglasila se povodom tragične smrti prijatelja i emotivnog partnera iz serije, glumca Metjua Perija. Na svom Instagram profilu objavila je isečak iz serije na kom su Monika i Čendler, te otkrila tajnu svojim pratiocima.

- Jako sam zahvalna za svaki trenutak koji sam provela s tobom, Meti, nedostaješ mi svaki dan. Kad s nekim blisko sarađuješ, kao ja s Metjuom, postoje na hiljade trenutaka koje bih volela podeliti. Za sada je ovo jedan od mojih omiljenih. Da dam malo pozadine... Monika i Čendler je trebalo da budu avantura za jednu noć u Londonu. Međutim, zbog reakcije publike, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, pre nego što smo počeli da glumimo, šapnuo mi je smešnu rečenicu. Često je radio takve stvari... Bio je zabavan i ljubazan - napisala je Kortni.

Pre Kortni oglasio se i Met LeBlank, koji je tumačio lik Džoija Tribijanija.

- Metju, teška srca se opraštam od tebe. Vreme koje smo proveli zajedno je među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast deliti scenu sa tobom i zvati te prijateljem. Uvek ću se smejati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate, konačno si slobodan. Šaljem ti mnogo ljubavi i pretpostavljam da zadržavaš onih 20 dolara koje mi duguješ - napisao je u emotivnoj objavi Met LeBlank.

Metju Peri je preminuo 28. oktobra 2023. godine, a sahranjen je nekoliko dana kasnije na intimnoj ceremoniji. Čuvena petorka koja je glumila sa njim - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank, takođe je došla da se poslednji put oprosti od svog prijatelja, a prethodno su izdali zajedničko saopštenje.

- Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - naveli su glavni glumci iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading