SMRTNI LIST METJUA PERIJA ŠOKIRAO SVET: Evo šta stoji u delu za UZROK SMRTI!

Autor:

Zabava

10.11.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen smrtni list slavnog glumca Metjua Perija!

SMRTNI LIST METJUA PERIJA ŠOKIRAO SVET: Evo šta stoji u delu za UZROK SMRTI!

Foto: Tanjug/AP

Prošlo je skoro dve nedelje od srmti slavnog glumca Metjua Perija, zvezde serije "Prijatelji", a danas je objavljen njegov smrtni list. U dokumentu, koji je objavio Zavod za javno zdravstvo iz Los Anđelesa i koji je u posedu portala "The Blast".

U smrtnom listu se navodi da je uzrok glumčeve smrti "odložen", jer se čeka detaljna analiza njegovog toksikološkog nallaza, nakon što su prvi rezultati pokazali da u njegovoj krvi nema tragova ilegalnih supstanci fentanila i metamfetamina.

Republika

Foto: AP Matt Sayles

Metju Peri

Piše i da je glumac preminuo 28. oktobra u 16:17 u svom domu u Los Anđelesu i da je njegovo beživotno telo pronađeno u džakuziju.

U čitulji stoji i da je Peri 38 godina radio u zabavnoj industriji kao glumac, a navedeno je i kako je sve potrebne informacije istražiteljima ustupio njegov očuh Kit Morison. Holivudski glumac sahranjen je pored Keri Fišer, Debi Rejnolds, Majkla Klarka Dankana i Ronija Džejmsa Dija, pa je možda ovo jedan od razloga za privatnost.

Republika

Foto: AP Chris Weeks

Metju Peri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading