"NE VERUJEM DA SE SAMO UTOPIO": Bivša devojka Metjua Perija šokirala svetsku javnost: Bio je OPSEDNUT vodom dok se DROGIRAO!

Autor:

Zabava

12.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejti Edvards, bivša devojka preminulog glumca, sumnja da je on koristio narkotike pre smrti!

"NE VERUJEM DA SE SAMO UTOPIO": Bivša devojka Metjua Perija šokirala svetsku javnost: Bio je OPSEDNUT vodom dok se DROGIRAO!

Foto: AP Matt Sayles

Kejti Edvards, bivša devojka slavnog glumca Metjua Perija, ne prihvata da se zvezda serije "Prijatelji" samo "utopila u svom džakuziju". Iako su bili u vezi 2006. godine, ona je ostala bliska sa njim nakon raskida, a kako navodi, glumčeve objave na društvenim mrežama ukazuju na to da je on možda ponovo krenuo da koristi droge.

- Postoji mnogo stvari koje mi nisu jasne. Ne verujem da se samo utopio u džakuziju, to mi ne zvuči logično - izjavila je Kejti za britanski "The Sun".

- Poznajem Metjua i znam da se ne bi tek tako utopio. Mislim da je možda uzimao tablete pre. Rekli su da na mestu događaja nije bilo lekova protiv bolova, što me ne čudi. Bio je paranoičan i sakrio bi ih sve, tako da nije bilo dokaza - dodala je ona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Ono što joj je posebno čudno je što se u poslednje vreme na društvenim mrežama potpisivao kao "Mattman".

- Bila sam sa njim kad se drogirao, iako se nisam drogirala sa njim. Kad god bih mu rekla da bi možda trebalo da smanji sa drogom, rekao bi: "Ne, ja sam Mattman" - istakla je ona.

Ona je otkrila i da bi Metju bio opsednut vodom kad god bi bio "napušen". 

- Jednom ga je komšija pronašao golog u bazenu. Morala sam da odem i da ga izvučem iz komšijinog bazena. Uvek je bio u vodi dok se drogirao - rekla je Kejti.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@intouchweekly

Kejti Edvards

Podsetimo, nedavno je objavljen smrti list popularnog glumca, gde stoji da je uzrok smrti "odložen", jer se čeka detalja analiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading