LJUBA PERUĆICA IZVEO SINA IZ PORODILIŠTA: Pevač ne skida osmeh s lica, otkrio sve detalje POROĐAJA - bio je uz Katarinu SVE VREME!

Autor:

Zabava

12.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač došao po sina Alekseja, ali njegova supruga Katarina nije bila sa njima.

LJUBA PERUĆICA IZVEO SINA IZ PORODILIŠTA: Pevač ne skida osmeh s lica, otkrio sve detalje POROĐAJA - bio je uz Katarinu SVE VREME!

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus postali su roditelji, a ona se porodila pre nekoliko dana i na svet donela sina kojem su dali ime Aleksej. Nakon ove lepe vesti, Ljuba je danas došao po Katarinu i Alekseja u porodilište.

Kao ponosni otac, Ljuba je bio nasmejan i srećan dok je napuštao bolnicu noseći svog sina. 

- Hvala svima, ovo je neka emocija koju do sada nisam doživeo. Par godina nisam plakao koliko sam plakao ovih dana. I Katarina je emotivna, ona je super, sve je dobro prošlo, beba je odlično, jedva čekam da ih vodim kući. Bio sam od početka do kraja sa njima. Porodila se carskim rezom, ja sam bio prvi koji je ostvario kontakt sa bebom pošto su nju uspavali. Retko koji otac se usudi da prisustvuje porođaju, ja bih to ponovio, i sigurno ću ponoviti. Nije toliko strašno, ženama znači podrška, to je ozbiljna stvar i to nije lako, ja se divim ženama posle ovoga. Kaći je značilo što sam bio tu. Svi su kod kuće spremni i čekaju da vide bebu - rekao je Ljuba za Blic.

Ljuba Perućica je poznat kao jedan od popularnijih pevača na domaćoj muzičkoj sceni, ali retko kada smo imali priliku da ga vidimo u ovako emotivnom izdanju. Sada kada je postao otac, sigurno će se još više posvetiti porodici i uživati u svakom trenutku sa svojim sinom Aleksejem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading