FILIP PROGOVORIO O RASKIDU: Nakon prekida veridbe obelodanio ISTINU o odnosu sa Paulom!

Autor:

Zabava

12.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj jednom rečenicom napravio opštu pometnju!

FILIP PROGOVORIO O RASKIDU: Nakon prekida veridbe obelodanio ISTINU o odnosu sa Paulom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Đukić i Paula Hublin

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a tada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu, što su oboje potvrdili:

- Paula i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite reči podrške, savete i ostala s***a. Hvala - napisao je Filip na Instagramu.

Paula je odgovorila na Filipov stori, pa putem medija potvrdila informaciju o raskidu, o čemu smo nedavno pisali i zaključili na osnovu njenih objava na Instagramu:

- Tačno je, ne zeza se Filip - kazala je Paula za Blic.

Republika

Foto: instagram.com/paula_hublin

Paula Hublin i Filip Đukić

Međutim, izgleda da je Filip danas odlučio da otkrije više detalja o njihovom odnosu, pa je na svom Instagram storiju podelio citat koji su mnogi shvatili kao da se radi upravo o vezi koju je imao sa Paulom. 

- Nesrećni ljudi sa srećnim slikama - glasila je rečenica koju je Filip okačiona društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Đukić objava na Instagramu

Poznato je da su se Filip i Paula stalno slikali i da su njihovi fanovi obožavali što su jako aktivni na društvenim mrežama, kao i da su važili za jedan od najlepših parova na estradi, ali izgleda da je realno u četiri zida drugačija od onoga što su pokazivali na društvenim mrežama. Njih dvoje još uvek nisu obelodanili pravi razlog zbog čega su okončali vezu, a fanovi se ipak nadaju da postoji mogućnost za pomirenje jer fotografije sa društvenih mreža još uvek nisu uklonjene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading