KARLEUŠA PONOVO PREGAZILA TEU TAIROVIĆ: Optužila koleginicu da ju je ISKOPIRALA, gore društvene mreže!

Autor:

Zabava

15.01.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša javno isprozivala Teu Tairović!

KARLEUŠA PONOVO PREGAZILA TEU TAIROVIĆ: Optužila koleginicu da ju je ISKOPIRALA, gore društvene mreže!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je javno prozvala koleginicu Teu Tairović zbog njenog nastupa na dočeku pravoslavne Nove godine na Trgu Republike. Karleuša je uporedila svoj nastup od pre dve godine sa Teinim skorašnjim nastupom, ističući da smatra kako se mlađa koleginica nije dovoljno potrudila oko ovog koncerta.

Nakon što Tea nije želela da komentariše ovu temu, Karleuša je nastavila sa prozivkama, ovog puta fokusirajući se na stajling. Naime, Jelena je javno kritikovala Teu zbog bunde koju je nosila, objavljujući fotografiju na kojoj je i sama u istom modelu, ali druge boje.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Karleuša nije štedela reči na račun svoje koleginice, ističući da je šokirana koliko izvođači koji dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu. Smatra da je dobiti priliku da nastupite ispred Skupštine ili na Trgu velika čast i odgovornost, te da mnogi pevači jednostavno nisu smeli da dobiju tu šansu.

- Nikada nisam sebe poredila sa drugim izvođačima jer je to u svakom smislu neuporedivo, ali sam iskreno šokirana koliko oni koji (ne) zasluženo dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike, ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu. Dobiti priliku da nastupite ispred Skupštine ili na Trgu, velika je čast i odgovornost. Ali umesto da daju sve od sebe da opravdaju poverenje grada, svedoci smo da mnogi pevači jednostavno nikada nisu smeli da dobiju šansu - napisala je Karleuša, a onda njen nastup nazvala "kafanskom tezgom". 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, instagram

Jelena Karleuša i Tea Tairović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading