ANU NIKOLIĆ IZNELI IZ TRŽNOG CENTRA! Podigli je uvis, odmah morala da NAPUSTI objekat! ŠOK (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi posmatrali bizarne scene usred bela dana!

ANU NIKOLIĆ IZNELI IZ TRŽNOG CENTRA! Podigli je uvis, odmah morala da NAPUSTI objekat! ŠOK (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić već duže vreme privlači pažnju medija svojim izjavama i postupcima. Poslednjih godina, njen život je često tema interesovanja javnosti, što je slučaj i sada, kada se neprestano piše o njenom navodnom novom partneru.

Naime, Nikolićeva je nedavno podelila snimak na svom Instagram profilu koji je izazvao veliku pažnju. Kako se može videti, video je nastao u jednom prestoničkom tržnom centru, gde je Ana bila u društvu nepoznatog muškarca koji je u jednom trenutku bukvalno izneo iz butika i nosio kroz objekat kako bi izašla napolje.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Anu Nikolić izneli iz tržnog centra

- Jedini način da izađem iz butika - napisala je pevačica u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratilaca, ali i prolaznika u tržnom centru, koji su zastali da posmatraju Nikolićevu u nesvakidašnjem izdanju.

Podsećanja radi, Ana Nikolić je nedavno izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama zahvaljući snimku iz garderoba, odakle je usnimila sebe u crnoj spavaćici sa dubokim dekolteom, ogrtaču iste boje i zanimljivim čarapama. I dok su se nekidivili njenom izgledu i samopouzdanju, drugi su pak izražavali zabrinutost za njen fizički izgled, uz komentare da ne zna da nađe sredinu - ili ima ogroman višak kilograma ili je premršava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading