ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM NIKOLIĆ? Pevačica zabezeknula javnost novim SNIMKOM: Grudi ispale, sevnule i PODVEZICE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica!

ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM NIKOLIĆ? Pevačica zabezeknula javnost novim SNIMKOM: Grudi ispale, sevnule i PODVEZICE! (FOTO)

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić ponovo je uspela da izazove lavinu komentara na društvenim mrežama, ovog puta zahvaljujući video snimku koji je objavila iz svog garderobera. U crnoj spavaćici sa dubokim dekolteom, ogrtaču iste boje i zanimljivim čarapama, Ana je privukla pažnju svojih pratilaca, ali i izazvala različite reakcije.

Dok su jedni komentarisali da Ana izgleda fenomenalno i da je prava bomba na javnoj sceni, drugi su izneli mišljenje da pevačica ili ima višak kilograma ili je premršava.

Nakon što je Ana objavila video snimak, društvene mreže su bukvalno eksplodirale komentarima. Neki su se divili njenom izgledu i samopouzdanju, dok su drugi izražavali zabrinutost za njen fizički izgled.

"U, Ana gori, realno", "Bila i ostala najveća bomba naše javne scene", "Ova žena baš ne ume da bude ne sredini, ili ima ogroman višak kilograma ili je premršava", "Šta se dešava sa Anom više, umesto da izda neki album i ima koncerte, ona samo visi na Instagramu", nizali su se komentari na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Podsećanja radi, u domaćim medijma se nedavno pojavila informacija da je Ana Nikolić navodno fizički napala kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Ana Nikolić napala Gorana Ratkovića Raleta

Sve se desilo pre nekoliko trenutaka. Haos je bio ispred zgrade. Rale je bio u studiju sa pevačicom Oljom Bajrami, ona je došla i napravila skandal. Izletela je iz mercedsa, urlala, ceo komšiluk je uznemirila. Baš je nastao haos. Nazivala ga je pogrdnim imenima, pominjala Olju Bajrami, prebacivala mu što je s njom u studiju. Tad je fizički nasrnula na njega. Grebala ga je, čupala, celog ga ispljuvala. Nekako se izvukao i vratio u studio, ona je nastavila kolima da se vozika ispred zgrade - naveo je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading