NAJSTARIJI SIN NAŠEG GLUMCA IMA 44, A NAJMLAĐI 6 GODINA: Ima šestoro dece, a ženu mlađu više od DVE DECENIJE!

Autor: P. R.

Zabava

10.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au, koja razlika!

NAJSTARIJI SIN NAŠEG GLUMCA IMA 44, A NAJMLAĐI 6 GODINA: Ima šestoro dece, a ženu mlađu više od DVE DECENIJE!

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

Slobodan Ćustić, jedan od najcenjenijih srpskih glumaca, ne samo da je ostvario impresivnu karijeru na filmu i pozorištu, već je i ponosni otac čak šestoro dece. Osim što je poznat po svojim ulogama, Ćustić često ističe da je porodica njegovo najveće bogatstvo.

Naime, proslavljeni glumac je u srećnom braku sa Jelenom, koja mu je podarila četvoro dece - Vasilija Vida, Tanasija, Ozrena i Zarju. Pored njih, iz prethodnog braka ima i dva sina, Nikolu i Ljubomira. Zanimljivo je da Ćustićev najstariji sin ima 44 godine, dok najmlađi ima svega šest i po godina, što pokazuje širok raspon godina među njegovim naslednicima.

Iako retko možemo videti Ćustićeve naslednike na društvenim mrežama, glumac često ističe važnost porodičnih vrednosti i provođenja kvalitetnog vremena sa najbližima. Jednom prilikom je čak objavio zajedničku fotografiju sa svojim najstarijim i najmlađim sinom, pokazujući svoju predanost porodičnom životu.

Često se ističe i Ćustićeva ljubavna priča sa suprugom Jelenom, koja je mlađa od njega više od dve decenije. Međutim, ni jedno od njih dvoje ne obraća pažnju na razliku u godinama, dokazujući da prava ljubav ne poznaje ograničenja.

- Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao... A nisam razmišljao o braku, nikada. Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće - pričao je ranije Ćustić, prenosili su domaći mediji.

Republika

Foto: printscreen

Slobodan Ćustić sa suprugom Jelenom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Walter Pravicek Maribor SLO EU

11.01.2024 15:51

DUGE GODINE MU BILA ODLIČNA ,TVRDA NJEGOVA "FRULICA".