NAŠA PEVAČICA PUCA IZ PIŠTOLJA: Šok snimak kruži internetom, LETE MECI na sve strane! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju odakle joj dozvola!

NAŠA PEVAČICA PUCA IZ PIŠTOLJA: Šok snimak kruži internetom, LETE MECI na sve strane! (FOTO)

Foto: printscreen

Pevačica Tina Ivanović našla se u centru pažnje javnosti nakon što je njen suprug Zvezdan Anđić objavio snimak na kojem ona puca iz pištolja sa terase njihovog doma. Snimak je odmah izazvao brojne komentare i polemike na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali kako je poznata folkerka dobila dozvolu za upotrebu vatrenog oružja.

Naime, na spornom snimku koji kruži internetom se vidi kako Ivanovićeva nosi izazovni kostim Baba Mrazice, dok je uz veselo raspoloženje podigla pištolj u vazduh i opalila sa terase, čestitajući Novu godinu. Ovakav neobičan način proslave praznika izazvao je različite reakcije među korisnicima društvenih mreža.

Nakon što je video izazvao veliku pažnju, ovim povodom oglasio se i Tinin suprug, Zvezdan, te istakao da je reč o starom snimku, kao i da je napravljen iz šale.

- To je stari snimak, neko je napravio šalu, mislim da i dalje postoji taj snimak na Jutjubu. Ne poznajem ovog dečka, samo mi je bilo zanimljivo da napravimo foru, pa sam objavio, Tina je davno pucala iz pištolja - naveo je on u izjavi.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Zvezdan Anđić, muž Tine Ivanović

Podsećanja radi, pevačica Tina Ivanović je u jednoj emisiji izazvala veliku pažnju javnosti kada se rasplakala dok je govorila o preminuloj majci. Njen kolega Bane Mojićević postavio joj je pitanje o karijeri, a ona je odgovorila da je napravila pauzu od tri meseca zbog opravdanih razloga, ali da sada nastavlja sa radom i radi na novim pesmama.

Napravila sam pauzu tri meseca iz opravdanih razloga, sada nastavljam dalje… Radim na novim pesamama… Ne bih više o tome - drhtavim glasom je izustila Tina koja nije mogla da suzdrži suze.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Tina Ivanović plače zbog pokojne majke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading