"PRIJA VAS JE UVUKLA U ZAMKU" Bosanac OPLEO po Aleksandri Prijović, pa se POSVAĐAO sa Cecom! ŠOK!

Autor:

Zabava

15.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka rasprava u Zvezdama Granda!

"PRIJA VAS JE UVUKLA U ZAMKU" Bosanac OPLEO po Aleksandri Prijović, pa se POSVAĐAO sa Cecom! ŠOK!

Foto: ST/B. Jovanović, Antonio Ahel/ATAImages

U nedeljnom izdanju emisije "Zvezde Granda", takmičarka Milica Živković odlučila se za hrabar potez - pevala je numeru Aleksandre Prijović, što je retkost među takmičarkama. Iako je uspela da osvoji četiri glasa stručnog žirija, kompozitor Dragan Stojković Bosanac je bio oštar u kritikama, ističući svoje nezadovoljstvo izborom pesama.

Naime, Bosanac je istakao svoje mišljenje o izboru pesama i izvođenju, naglašavajući da je trenutno naša najveća muziča zvezda izuzetno talentovana pevačica koja uspešno balansira između popa i narodnjaka, te da neretko svoje mlađe kolege "uvuče u zamku".

- Aleksandra Prijović je odličan pevač i koketira između popa i narodnjaka i tu vas uvuče u zamku gde se izgubite. Ne znaš da li bi bila moderna ili bi zavukla triler i onda padnete - rekao je Stojković u poslednjoj emisiji, te istakao nezadovoljstvo i izborom druge numere "Cipelice", koju u originalu inače izvodi Ceca:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Dragan Stojković Bosanac

- Druga pesma, tu nema šta, to je traćkalica!

- Neka si ti sve simfonije pravio kroz karijeru, a mi pevamo traćkalice. Ja stvarno ne znam šta je sa tobom, kakvo je ovo nedolično ponašanje? Čuj, traćkalice - odbrusila mu je Ražnatovićka, dok je Bosanac nastavio da se šali:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ceca Zvezde Granda

A to je cipelica, nije traćkalica, ja se izvinjavam, mislio sam da je u tekstu: "Kupi majko traćkalice"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading