IMA SE, MOŽE SE! Miloš Biković pukao 10.000 evra na ROĐENJE SINA!

Autor:

Zabava

15.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavi koju je Miloš Biković organizovao povodom rođenja sina prisustvovale kolege sa klase: Miodrag Radonjić, Nina Janković, Tamara Dragičević i drugi

IMA SE, MOŽE SE! Miloš Biković pukao 10.000 evra na ROĐENJE SINA!

Foto: instagram.com, Republika

Glumac Miloš Biković je uoči svog 36 rođendana dobio sina Vasilija, kada se njegova supruga Ivana Malić porodila 9. januara u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu. Naime istog dana kad je postao tata Biković je organizovao slavlje u jednom noćnom klubu u prestonici gde se slavilo do ranih jutarnjih sati, pa nije žalio kada je pred zoru morao da plati ceh koji je iznosio oko 5.000 evra. Ako tome dodamo troškove privartne bolnice gde mu se porodila supruga, čast za doktore i poklon supruzi Ivani dolazimo do cifre od oko 10.000 evra koju je Miloš pukao na rođenje sina.Da Biković ni u jednom momentu nije štedeo na svom prvom nasledniku govori i činjenica da se na proslavi pio samo najbolji viski i najskuplja vina. Nezapamćenoj proslavi prisustvovale su Bikovićeve kolege sa klase: Miodrag Radonjić, Nina Janković, Tamara Dragičević i drugi.

Sudeći prema snimcima i fotografijama koje su delili na društvenim mrežama ovo slavlje će se dugo pamtiti i prepričavati, jer je atmosfera bila na vrhuncu cele večeri. Novopečenog tatu su cepali i nosali na ramenima, dok je on pevao na sav glas uz bend koji ih je zabavljao. 

Inače ono što srpska javnost nije znala jeste da su se Miloš i Ivana tajno venčali, pre njenog porođaja,  a ta vest prvo je osvanula u ruskim medijima, pa tek onda kod nas, jer je Bikovića ocinkario kolega iz Rusije, Ivan Oklobistin. Iako nerado priča o privatnom životu Miloš je rekao da jedva čeka da Ivana izađe sa sinom iz porodilišta i da će pokušati da smanji obaveze kako bi što više vremena proveo s njima. 

Foto: Republika.rs

 

Međutim kako je u međuvremenu otkrio Bikovića ćemo uskoro gledati u trećoj sezoni planetarno popularne serije Beli Lotus, zbog čega će uskoro morati da ostavi sina i  ode u Tajland gde će se inače snimati treća sezona serije. Miloš je već potpisao ugovor, koji će ga pored ruskog tržišta gde je već velika zvezda, lansirati među same holivudske face. Biković je otkrio da 

- Potpisao sam veoma „žestok" ugovor koji me prilično ograničava da govorim o detaljima projekta, pa vas, za sada, molim za razumevanje. Ono što je sada sigurno je da će snimanje trajati duže nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama, biće dosta temeljnije, pa verujem i da će treća sezona biti baš ono što se očekuje - bolja od prve dve. Što se tiče početka emitovanja, to zaista ne bih mogao da znam u ovom trenutku, što se tiče treme i imam je i nemam - zaključio je Biković za medije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

16.01.2024 10:07

Kamo skromnost?