KARLEUŠA PRIZNALA ZAŠTO NE OSTAJE SAMA SA DUŠKOM U KUĆI: "Rekao mi je da bi igrao za Real da me nije OŽENIO"

Autor:

Zabava

15.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otvorila dušu o odnosu sa Duškom Tošićem i priznala kako funkcioniše njihov brak!

KARLEUŠA PRIZNALA ZAŠTO NE OSTAJE SAMA SA DUŠKOM U KUĆI: "Rekao mi je da bi igrao za Real da me nije OŽENIO"

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je gostovala u jednoj emisiji, u kojoj je progovorila otvoreno o odnosu i braku sa Duškom Tošićem, njenim suprugom, sa kojim ima dve prelepe ćerkice Atinu i Niku Tošić. 

Jelena nije krila šta joj je Duško svojevremeno govorio o njihovom odnosu sa pevačicom. 

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Imam sedam životinja. Ne držim životinje u dvorištu, sve imaju iste uslove za život, a neke čak i malo bolje. Kad je reč o životinjama van moje kontrole, koji borave u azilima, trudim se da 10 ili 20 odsto dam tamo. Pristojno zarađujem i velika sredstva dajem kako bi se ublažila patnja životinja, jako sam osetljiva na njihovu patnju, to me i noću uznemirava. Žive u prostorijama, samo imaju grejalicu da im ne bude hladno - rekla je Jelena za Unu i nastavila.

- Alfa živi u mojoj novi kući koju sam kupila, ali se nisam uselila. Samo sam okitila jelku, on živi bolji život od ljudi koji su mu odsekli šape i rep i ostavili da umre na ulici - otkrila je pevačica.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Jelena je u i dalje u braku sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, iako im je odnos narušen izvesno vreme. Kako je rekla, retko ostaju sami u njihovom domu na Dedinju, gde žive sa ćerkama u odvojenim sobama.

- Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život - rekla je Jelena.

- Nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja "Šta bi bilo sa tobom nesrećniče da se nisam udala za tebe". On je rekao da bi igrao u Real Madridu da nije bilo mene. Mislim da nema razloga da se žalim. Nije mu bilo loše, nije oženio tako lošu ribu, imamo divnu decu, imao je lepu karijeru. Nisam slepica koja uzima lovu od njega, uvek sam lepo zarađivala - dodala je pevačica za "Una, due, tre".

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading