HAOS U KARLEUŠINOM STANU: Muzička zvezda u ŠOKU, sačekalo je NEPRIJATNO iznenađenje!

Autor:

Zabava

02.01.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša priznala šta ju je sačekalo posle Nove godine!

HAOS U KARLEUŠINOM STANU: Muzička zvezda u ŠOKU, sačekalo je NEPRIJATNO iznenađenje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša nastupala je sinoć u jednom prestižnom beogradskom hotelu za reprizu Nove godine, pre čega je razgovarala sa predstavnicima sedme sile. Prvo je čestitala praznike svima, a potom otkrila šta joj se dogododilo nakon proslave Nove godine.

- Malo sam umorna, ali opet ćemo odraditi nastup onako kako samo mi to znamo - rekla je muzička zvezda i otkrila da li je nekog poljubila u ponoć:

- Nikoga nisam poljubila u ponoć, a nisam imala ni preteranu želju da se ljubim jer sam bila sva znojava i zadihana. Pre par sati sam stigla kući i zatekla sam haos jer je moja porodica pravila žurku sa sve životinjama. Zatekla sam haos, ali to ću od sutra da sređujem. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Karleuša na repriizi Nove godine

Karleuša je priznala i da ima želju za 2024. godinu i da se nada da će joj se ostvariti.

- Želja u ovoj godini mi je da imamo pravu regionalnu turneju i seriju koncerata. Najsrećnija sam na sceni i to najbolje znam da radim.

Jelena je prokomentarisala i svoje kolegenice koje su za Novu godinu nastupale na Trgu republike.

- Smatram da izvođači poput Sandre Afrike zaslužuju da osete čari takve bine, ali i mladi izvođači poput Breskvice. To što mene nisu zvali 156 godina, ne znači da ne bi trebalo da pevaju mladi izvođači. Ne bi trebalo da pevaju samo dinosaurusi da nastupaju na trgu - istakla je Karleuša, prenosi "Informer".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading