MUŠKARAC TREBA DA BUDE KAO SLOBA RADANOVIĆ: Jovana Jeremić progovorila o biznismenu, za Novu godinu dobila je SKUPOCENI POKLON!

Autor:

Zabava

02.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova voditeljka otkrila šta treba da poseduje savršeni muškarac!

MUŠKARAC TREBA DA BUDE KAO SLOBA RADANOVIĆ: Jovana Jeremić progovorila o biznismenu, za Novu godinu dobila je SKUPOCENI POKLON!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, ST/Branimir Brana Jovanović

Jovana Jeremić, voditeljka televizije Pink, odlučila je da ove godine snimi skeč sa Deda Mrazom, u kojem mu je otkrila šta je to što zaista voli. U tom skeču, Jovana je istakla svoju ljubav prema raskoši i luksuzu, naglašavajući da joj je neophodna novogodišnja euforija i skupoceni pokloni.

Deda Mraze, kako ja volim raskoš! Novogodišnji euforiju, skupe poklone! Muškarac treba da bude zgodan, poznat i bogat baš kao Sloba Radanović - rekla je Jovana.

Jovana je otkrila javnosti da je već neko vreme u vezi sa Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, i da je oduševljena poklonom koji je dobila od njega za Novu godinu. Naime, Dragan joj je poklonio torbicu brenda Dolce&Gabbana vrednu čak 2.500 evra. Ova informacija je izazvala pažnju javnosti, a Jovana je istakla da je spremna da i sama obraduje svog partnera.

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Jovana Jeremić

- Da, Dragan je meni poklonio torbu, a on je od mene... Pa to će večeras - istakla je ona za Telegraf.rs po dolasku sa Draganom na doček Nove godine na nastup Aleksandre Prijović.

- Prva Nova godina sa čovekom kojeg obožavam na mega dočeku kako dolikuje kraljicama - napisala je kasnije na Instagramu.

Jovana Jeremić je ovim gestom privukla pažnju javnosti na svoje želje i emocije, pokazujući da i voditelji imaju svoje intimne trenutke koje vole da podele sa svojim pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading