DEČKO JOJ JE POSLAO FOTKU, NE SLUTEĆI DA JE TAKO PRIZNAO PREVARU: Jedan detalj na njoj ga je ODAO, kad je krenula da "čačka" sve je bilo JASNO (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo se malo bolje zagledajte.

DEČKO JOJ JE POSLAO FOTKU, NE SLUTEĆI DA JE TAKO PRIZNAO PREVARU: Jedan detalj na njoj ga je ODAO, kad je krenula da "čačka" sve je bilo JASNO (FOTO)

Foto: TikTok/sydneykinsch

Sidni Kiš otkrila je na nesvakidašnji način da je dečko vara. Zbog jednog detalja na fotografiji ubrzo je shvatila da je momak vara, čak iako je fotografiju poslao lično on. Ovo je još jedan dokaz koliko bi trebalo da budemo oprezni, i kako nas čak i najbliži mogu izdati na najgore načine.

Inače, oni su bili u vezi kada joj je poslao fotografiju i sam se otkrio. Naime, prvo na fotografiji nije moguće uočiti ništa problematično. Dečko joj je poslao selfi, dok sedi u automobilu i to je ono što vidimo na staklu jednog dela naočara. Kada je devojka otkrila drugi deo fotografije, sve je bilo mnogo jasnije!

Foto: TikTok/sydneykinsch

Sindi pokazuje znak prevare na fotografiji

On je sve vreme varao, čak i dok je slao fotografiju. U uglu su se videle ženske noge, što znači da je u tom momentu bio sa nekom devojkom. Kasnije, ona saznaje da ovo nije jedina osoba sa kojom ju je prevario, već da ih je bilo više.

@sydneykinsch check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ #fyp ♬ original sound - Mandy Patinkin and Kathryn G

Video je prikupio više od dva i po miliona pregleda.

"Kladim se da je pitao odmah kako si saznala", "Desilo mi se ovo!!! Moj bivši je snimio selfi da mi ga pošalje i videla sam odraz u njegovim naočarama lol. Bio je u restoranu", "Upravo su o tvom slučaju pričali na radiju", "Ovo je tako smešno i jadno u isto vreme", "Volela bih da čujem njegovo izvinjenje", "Sigurno te je molilo da mu oprostiš", pisali su joj u komentarima ispod videa.

Inače, nakon mesec dana je saznala za prevaru i to da je bilo više devojaka kako je objasnila kasnije u komentarima ispod videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading