JEDAN DETALJ SA OVE FOTOGRAFIJE OTKRIO JE NJENOG NEVERNOG DEČKA: Srce joj se raspalo na KOMADE, samo bolje pogledajte! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.12.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasvim slučajno otkrila je aferu svog dečka!

JEDAN DETALJ SA OVE FOTOGRAFIJE OTKRIO JE NJENOG NEVERNOG DEČKA: Srce joj se raspalo na KOMADE, samo bolje pogledajte! (VIDEO)

Foto: TikTok7kaylaaapaethhh

Devojka koja se predstavlja kao Kajla na društvenoj mreži TikTok, na potpuno neočekivan način otkrila je prevaru svog dečka. Ona se dopisivala sa dečkom koji joj sviđao preko društvene mreže Snepčet. Potom, dobila je jednu začuđujuću fotografiju koja je odmah govorila da nešto tu nije u redu. Slikao joj je kako sprema obrok, ali kada se malo bolje zagledate shvatićete da to uopšte nije on!

Kada je približila sliku koju joj je poslao uočila je bele nalakirane nokte, telefon roze boje, prstenje i narukvice te je već jasno da telefon drži ženska osoba i da sliku nije poslao on.

Mnogi su pohvalili njeno zapažanje i ispod videa na TikTok - u samo su se nizali komentari. Većina misli da je i ta devojka čiji se nokti vide na fotografiji takođe prevarena, odnosno da je kuvala za tog dečka i slikala hranu, a onda je on to potom prosledio Kajli.

"Molim vas, obavestite tu devojku. Bila bih jako uznemirna da sam kuvala za nekog momka, a onda je on to nekome poslao", "Crvena zastavica je kada muškarac kuva u 22 časa", "Ja nisam ni primetila", "Svaka čast kako si ovo videla", "Bravo, uništi ga", pisale su joj devojke ispod videa koji je objavila.

Foto: Shutterstock

Devojka je na šporetu primetila nokte druge ženske osobe

Kako možete da otkrijete prevaru?

Otkrivanje prevare može biti izazovan proces, a pristup zavisi od konteksta i vrste odnosa. Evo nekoliko opštih saveta koji vam mogu pomoći:

1. Razgovarajte sa partnerom. Otvorena i iskrena komunikacija je ključna. Pokušajte da razgovarate o svojim osećajima i brigama.

2. Ako primetite promene u partnerovom ponašanju, kao što su naglašene promene u rutini, emotivna distanca ili čudno ponašanje, to može biti znak da nešto nije u redu.

3. Proverite mobilni telefon, društvene mreže i e-poštu. Ovo bi trebalo raditi s pažnjom i poštovanjem privatnosti. Neki ljudi smatraju da je ovo narušavanje privatnosti.

4. Ponekad su fizički dokazi očigledni, poput mirisa ili promena u fizičkom izgledu partnera.

5. Postavite direktna pitanja. Ponekad je najbolje suočiti se sa situacijom tako što ćete direktno pitati ono što vas zanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading