KADA JE KLEKNUO DA JE ZAPROSI - ONA GA UNAKAZILA: Završio je u BOLNICI i momentalno RASKINUO sa njom!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

12.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova prosidba nije prošla onako kako je on zamislio.

KADA JE KLEKNUO DA JE ZAPROSI - ONA GA UNAKAZILA: Završio je u BOLNICI i momentalno RASKINUO sa njom!

Foto: TikTok/printscreen

Lotus, poznata korisnica TikToka, nedavno je podelila svoju neobičnu priču o prosidbi koja se pretvorila u pravu katastrofu.

Iako je ranije tvrdila da nije ni razmišljala o braku, njen dečko je ipak odlučio da je vreme za taj korak. Međutim, umesto romantičnog trenutka, prosidba je završila jako čudno. 

Republika

Foto: pixabay.com

Koliko god da treba da bude romatično, ne završi se svaka veridba dobro

 


Kako je Lotus objasnila svojim pratiteljima, neposredno pre prosidbe, njen dečko ju je odveo u park, a situacija je postala sumnjiva već na samom početku. Na kraju se ispostavilo da je ta šetnja završila užasno - Lotus je slučajno bacila vrelu čokoladu na čoveka koji je čučao iza nje, a ispostavilo se da je to bio njen dečko.

Rezultat ove nespretne situacije bio je ozbiljan - dečko je zadobio teške opekotine i morao je hitno biti prebačen u bolnicu.

Koliko god da je bolno, ništa nije slučajno 

 


Nakon ovog traumatičnog događaja, Lotus i njen dečko su prekinuli vezu. Iako je Lotus podržala dečka tokom njegovog oporavka, shvatila je da se stvari neće moći vratiti u normalu. Ona je čak otkrila da nije ni planirala pristati na prosidbu, što je dodatno zakomplikovalo njihovu situaciju.

Ova neobična priča izazvala je brojne reakcije među korisnicima TikToka. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj nesrećnoj situaciji, s nekima čak i šaleći se na račun dečka. Međutim, Lotus je odlučila da podeli svoju priču kako bi upozorila druge ljude da budu oprezniji u sličnim situacijama i ishitrenim reakcijama. 

 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading