OVAKO IZGLEDA BES PREVARENE ŽENE: Komšije su ostale u ŠOKU kada su videli, ali ZASLUŽIO je (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

10.12.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao ovakvu scenu u komšiluku.

OVAKO IZGLEDA BES PREVARENE ŽENE: Komšije su ostale u ŠOKU kada su videli, ali ZASLUŽIO je (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Nepoznata devojka nedavno je odlučila da izbaci svog partnera iz stana nakon saznanja o prevari, prema informacijama iz snimka.

Besna devojka je doslovno bacala sve njegove stvari sa balkona, uključujući čarape i nameštaj.

Građani Bruklina su posmatrali posledice ovog dramatičnog iseljenja iz sigurne udaljenosti, a isto su radili i policajci i lekari u hitnim službama. Ceo incident trajao neko vreme i izazvao smeh kod nekih, posebno među njujorškim beskućnicima.

Kako gledate na ovaj prizor? Da li je ovakva reakcija opravdana kada je reč o neverstvu, ili bi žrtve preljube trebale kontrolisati svoje emocije, tugu i bes, možda prekinuti vezu u privatnosti ili pronaći snagu za oproštaj u dubini svojih duša?

 

@thisisnyc

I'm pretty sure she'll take him back 😅😅😅😅 ♬ original sound - thisisnyc

 

Kako otkriti prevaru
 

Simptomi prevare kod partnera mogu varirati, ali neki uobičajeni znakovi mogu ukazivati na moguću neverstvo. Važno je napomenuti da prisustvo ovih znakova ne mora nužno značiti da je partner prevario, ali mogu ukazivati na potrebu za otvorenim razgovorom i istraživanjem. Evo nekoliko mogućih simptoma prevare:

Promene u ponašanju: Iznenadne promene u ponašanju partnera, poput distanciranja, hladnosti ili neobične tajnovitosti, mogu ukazivati na promene u vezi.

Nedostatak intimnosti: Smanjenje ili potpuni nedostatak intimnosti može biti znak da nešto nije u redu u vezi. To može uključivati emocionalno udaljavanje ili smanjenje fizičke bliskosti.

Neprestano skrivanje telefona: Ako partner odjednom postaje zaštitnički nastrojen prema svom telefonskom uređaju, stalno ga skriva ili je stalno zaključan, to može izazvati sumnju.

Promene u radnom rasporedu: Ako partner počne često ostajati duže na poslu, ima česte "poslovne putovanja" ili se čini neobično zauzet poslom, to može izazvati sumnju u vernost.

Tajanstveni susreti: Ako partner često izbegava razgovor o svojim aktivnostima izvan kuće ili ima tajanstvene susrete koje ne želi objasniti, to može izazvati sumnju.

Promene u društvenim mrežama: Aktivnosti na društvenim mrežama, poput skrivanja prijatelja ili čestih promena lozinki, takođe mogu ukazivati na tajanstveno ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading