SLEPI OTAC PRVI PUT VIDEO ĆERKU NAKON 21. GODINE: Nije mogao ni da sanja koliko će DIRLJIVO biti, svi su plakali (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

26.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao ravnodušan!

SLEPI OTAC PRVI PUT VIDEO ĆERKU NAKON 21. GODINE: Nije mogao ni da sanja koliko će DIRLJIVO biti, svi su plakali (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Nije tako retko da zaboravimo biti zahvalni za stvari koje imamo. Mnogo toga nama zdravim ljudima što je normalno, neki se svakodnevno mole za to. 

Baš o tome govori i ovaj snimak, koje je mnoge raspakao!

Naime, slepi muškarac progledao nakon 21 godine i prvi put ugledao svoju kćerku. Otac je nestrpljivo čekao da otvori oči nakon uspešne  transplantacije rožnice i napokon pogleda svoje najbliže.

Transplantacije organa i tkiva menjaju živote i pružaju nadu ljudima koji se bore sa gubitkom vida ili drugim zdravstvenim izazovima.

U tom trenutku, kćerka bodri i govori mu: "Tata, odlično ti ide!" Otac polako otvara oči i vidi svet oko sebe prvi put nakon toliko godina.

Najdirljiviji trenutak definitivno je kada ugleda svoju kćerku. Izjavio je kako nije mogao ni zamisliti koliko će taj trenutak biti poseban.

Ova inspirativna priča naglašava snagu ljubavi, podrške i koliko olako shvatamo stvari sa kojima smo blagosloveni!

Kroz transplantaciju rožnice, ovaj čovek je dobio priliku da ponovno doživi svet oko sebe, a trenutak kada vidi svoju kćerku prvi put je nešto što će oni sigurno uvek pametiti.

Trenuci poput ovih podsećaju nas na snagu ljudskog duha i mogućnost preobražaja kroz volju za životom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading