PONITKA OPREZAN PRED BORAC: Svi misle da mogu da nas dobiju! SVAŠTA SMO DOZVOLILI!

Autor: M. M.

Sport

26.11.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To moramo da prekinemo, kaže košarkaš Partizana.

PONITKA OPREZAN PRED BORAC: Svi misle da mogu da nas dobiju! SVAŠTA SMO DOZVOLILI!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana odigraće utakmicu devetog kola AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Borca iz Čačka u ponedeljak 27. novembra u 20 časova.

Tim povodom govorio je poljski internacionalac Mateuš Ponitka.

- Doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Tako da će sutra biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu - rekao je Ponitka.

Crno-beli su šesti na skoru od pet pobeda i tri poraza, dok je Borac dve pozicije ispod sa pobedom manje i porazom više.

Nakon današnjeg treninga svoja očekivanja izneo je i trener Partizana Željko Obradović.

- Igramo protiv tima koji igra izuzeto brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica, i ponavljam jos jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju -  istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Nekad odigrao jednu dobro i

27.11.2023 14:43

Ponitka isti Kurutc ,ispod proseka.