NAPRAVIO JOJ DETE, PA POBEGAO SA NJENOM ĆERKOM: "Ne mogu iz kuće da izađem od SRAMA, ceo komšiluk zna za OVO"!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena se požalila i potražila savet!

NAPRAVIO JOJ DETE, PA POBEGAO SA NJENOM ĆERKOM: "Ne mogu iz kuće da izađem od SRAMA, ceo komšiluk zna za OVO"!

Foto: Pixabay

Ova priča je pravi primer da život piše romane. Anonimna žena se požalila na "Redditu" u vezi situacije koja je zadesila. Tvrdi da je toliko sramna, da ne sme ni iz kuće da izađe jer svi znaju. 

- Moj bivši partner započeo je vezu sa mojom starijom ćerkom i očekuju svoje prvo dete, moje prvo unuče. Osećam se poniženo i izdano. Celo selo zna za ovu priču, a ja ne mogu ni da izađem iz kuće od srama. Znala je koliko ga i dalje volim - napisala je anonimna žena (46).

Rekla je i da celo komšiluk zna za ovu priču, pa ne može da izađe iz kuće od sramote.

- Bila sam sa ovim čovekom sedam godina, bilo nam je super i bio je divan prema mojoj deci iz mog prvog braka - ćerki i 15-godišnjem sinu - i uskoro smo dobili prvo dete, sina koji je danas ima pet godina. Međutim, nakon nekog vremena shvatili smo da nismo jedno za drugo, pa smo se razveli - kaže žena.

Republika

Foto: pixabay.com

Ćerka je pobegla sa očuhom i ostala trudna

 

Deca su i dalje htela da ga vide i iako je primetila da se njena ćerka čudno ponaša u njegovoj blizini, zanemarila je tu pomisao.

- Kad sam bio prilično siguran da se nešto dešava između njih dvoje, upitala sam ćerku bez oklevanja, a ona je odmah skočila u ofanzivu. Ipak, videla sam da me laže. Nedelju dana kasnije, napisala mi je pismo i priznala sve - da je u vezi sa njim i da je trudna. Spakovala se, otišla i nije odgovarala na moje pozive i poruke - navodi osramoćena žena.

Njen stariji sin je besan, ali od mlađeg kriju istinu, jer ima samo pet godina. Pita se kako da mu objasni da mu je otac sada i zet? 

- Mnogo sam besna. Zanemarite ono "kakva majka, takva ćerka". Nikada je u životu nisam vaspitavala ovako, govorila sam da je uvek porodica na prvom mestu, da to nikada ne sme da izda i zaboravi - dodala je nesrećna žena. 

Iako je ovo prilično komplikovana situacija, jedna psihotarapeutkinja je na forumu gde se obratila za pomoć, predložila kako da reši situaciju.

- Sasvim je prirodno osećati bes i izdaju, ali pokušajte da napišete pismo ćerki i objasnite joj kako se osećate. Trebalo bi da joj budete ispred svega, uvek ćete joj biti majka. Kada se rodi dete, vaša pomoć će joj biti neophodna. Mlada je i za sada nije svesna koliko je ova veza loša - poručila je psihoterapeutkinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading