"BILA JE SCENA KAO IZ LATINO SERIJA, SRUŠILI SU MI SNEŠKA!" Miloš Biković otkrio kako su ga najbliži lagali, ovo ne zaboravlja ni dan-danas!

Autor:

Zabava

02.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković je otkrio situaciju iz detinjstva, koju pamti i sada.

"BILA JE SCENA KAO IZ LATINO SERIJA, SRUŠILI SU MI SNEŠKA!" Miloš Biković otkrio kako su ga najbliži lagali, ovo ne zaboravlja ni dan-danas!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Miloš Biković

Mnoge poznate ličnosti dele svoja sećanja na praznični period, a glumac Miloš Biković otkrio je kako je otkrio istinu o Deda Mrazu.

- Bio sam vrlo mali kada sam provalio da me lažu za Deda Mraza. Imao sam starije društvo, koje mi je reklo da im ne verujem i onda sam otišao kući i gledao sam mamu i rekao sam joj: “Recite mi istinu”, bila je scena kao iz latino serija. Nije imala srca da me laže. Srušili su mi Sneška - rekao je Biković.

- Dobijem poklone tu i tamo, nije to tradicija, niti da uvek dobijam, niti da dajem. Ljudima je lako kada mi kupe knjigu ili nešto za snoubording, sa tim ne mogu da pogreše, a ovako moraju da me baš dobro poznaju da bi mi kupili šta mi treba - istakao je glumac i dodao:

- Obično idem na odmor, volim zimske sportove, ali ove godine teško. Imam ekipu iz Rusije, tradicija je da idemo na planinu, da vozimo snoubord.

Miloševu 2023. godinu su obeležili uspešni projekti, među kojima je i ruski film “Izazov”, kao i vest da će postati otac.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković

 

- Prethodna godina je bila dosta uspešna, imao sam dva velika filma “Izazov” i “Sluga 2” koji je u bioskopima od januara u Srbiji. To su za mene bila dva važna projekta, kao i treći deo “Južnog vetra” - istakao je glumac za Blic.

Biković je podelio i jedno neprijatno iskustvo sa puta, kada je pokušavao da se snađe u kriznoj situaciji.

 - Vraćao sam se sa Kopaonika, bili smo na skijanju Vuk Kostić, Viktor Savić, Jelisaveta Orašanin i ja. Veče je bilo, pao mrak, pada sneg i krećem, kako sam ušao u kola, stavljam telefon da mi se puni jer je imao pet odsto, ali se od mraza kabl raspada na delove, scena kao iz crtaća. Nestaje mi baterija, nemam keša kod sebe, na kartici imam ograničen iznos... Vozio sam 40 kilometara na čas na auto-putu, pokušavam da dobijem brata da dođe po mene, ali mi se gasi telefon - ispričao je Biković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading