BIKOVIĆ ZGRANUTO REAGOVAO NA PITANJE NOVINARA: Nije mogao da sakrije ŠOK na svom licu (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

28.12.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov odgovor je iznenadio sve!

Večeras se u jednom prestoničkom tržnom centru održava premijera nastavka ruskog filma "Sluga", a u kojem jednu od glavnih uloga igra naš proslavljeni glumac Miloš Biković. On je, nakon što je prošetao crvenim tepihom bez svoje lepše polovine koja je u drugom stanju, stao ispred objektiva našeg portala, te progovorio o filmu koji je pomerio granice u Rusiji.

- Sjajni su utisci, dobar je film. Ja na premijeri više obraćam pažnju na publiku, nego na ekran, a mislim da su dobro reagovali. Mislim da imamo dobar film, solidan, ako ne i bolji nastavak onog filma koji je postao najgledaniji tada kada je izašao - naveo je Biković za Republiku, te istakao da li i privatno "prevaspitava ljude", kao njegov lik u pomenutom filmu:

Republika

Foto: Republika

Miloš Biković na premijeri filma "Sluga 2"

- Da li privatno prevaspitavam ljude? Pa, ne... (smeh) Ne podučavam, ne, ne. Trudim se da to ne radim, jedino ako to neko traži. Onda vredi trošiti vreme na to - ističe naš poznati glumac.

Republika

Foto: Republika

Miloš Biković na premijeri filma "Sluga 2"

Podsećanja radi, Miloš Biković i Ivana Malić vezu su započeli pre dve godine, a javnost ih je prvi put zajedno videla na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" tokom 2021. godine. Njih dvoje često putuju zajedno, kada obaveze glumca to dozvole, a nedavno su se pojavile spekulacije o planovima za venčanje ove godine. Iako ta informacija još uvek nije potvrđena, njihova ljubavna priča iščekivanja sina već su osvojili simpatije javnosti.

Pored oduševljenja fanova, Ivana je dobila podršku i komentare javnih ličnosti, među kojima se istakla i Jelisaveta Orašanin, ostavljajući zaljubljene emotikone ispod objavljenih fotografija. Njihova srećna vest očigledno je razveselila mnoge, a Ivana je primila brojne pohvale na svoj prirodan izgled i eleganciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading