UTEGLA SE BIKOVIĆEVA TRUDNA VERENICA: Evo kako izgleda u podmakloj trudnoći, haljina nikad tesnija (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

20.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranica Miloša Bikovića blista u drugom stanju!

UTEGLA SE BIKOVIĆEVA TRUDNA VERENICA: Evo kako izgleda u podmakloj trudnoći, haljina nikad tesnija (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić, verenica popularnog glumca Miloša Bikovića, obradovala je svoje fanove novim fotografijama na društvenim mrežama. Njihova ljubavna priča postala je još čarobnija nakon što su saopštili da očekuju sina, a nedavno je potvrđeno i njihovo vereničko stanje.

Naime, Ivana je ponosno pozirala u ljubičastoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak, dok je na ruci blistao verenički prsten. Obožavaoci su bili oduševljeni njenim izgledom i sjajem koji nosi sa sobom u trudnoći, te su se ispod objavljenih fotografija nizali pohvalni komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Inače, Miloš Biković i Ivana Malić vezu su započeli pre dve godine, a javnost ih je prvi put zajedno videla na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" tokom 2021. godine. Njih dvoje često putuju zajedno, kada obaveze glumca to dozvole, a nedavno su se pojavile spekulacije o planovima za venčanje ove godine. Iako ta informacija još uvek nije potvrđena, njihova ljubavna priča iščekivanja sina već su osvojili simpatije javnosti.

Pored oduševljenja fanova, Ivana je dobila podršku i komentare javnih ličnosti, među kojima se istakla i Jelisaveta Orašanin, ostavljajući zaljubljene emotikone ispod objavljenih fotografija. Njihova srećna vest očigledno je razveselila mnoge, a Ivana je primila brojne pohvale na svoj prirodan izgled i eleganciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading