BRAT ĆE LAKO DA ZAPAMTI DATUM! Vatrogasac zaprosio devojku na Avali TAČNO u ponoć, predivan trenutak osvanuo na društvenoj mreži! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.01.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak iz Vatrogasne jedinice MUP zaprosio dragu tačno kad su kazaljke na satu otkucale ponoć!

BRAT ĆE LAKO DA ZAPAMTI DATUM! Vatrogasac zaprosio devojku na Avali TAČNO u ponoć, predivan trenutak osvanuo na društvenoj mreži! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Momak zaprosio devojku

Novogodišnju noć će mnogi pamtiti po mnogo čemu, ali jedan par će baš ovo veče ceo život pamtiti kao noć kad je ona rekla ''da'' svom partneru za ulazak u mirnu bračnu luku.

Naime, momak iz Vatrogasne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije odabrao je baš Najluđu noć kako bi na Avali zatražio ruku svoje voljene izabranice!

Ona je naravno, pristala da se uda za njega, a odmah nakon toga usledio je vatromet i opšte slavlje okupljenih prijatelja koji su bili deo ovog iznenađenja.

Na Instagram stranici moj_beo_grad danas je osvanula i fotografija budućih mladenaca.

Divan momenat. Sinoć je u 00:00 momak iz Mupa Vatrogasac zaprosio svoju devojku na Avali - stoji u opisu fotografija koje su objavljene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Komentari su se samo nizali ispod ove objave:

Brat će lako da zapamti datum.

Gledaj ove majmunčine što im smeta vatromet. Burazeru, ja bih svakom dao 100 vatrometa kad zaprosi devojku! 

Ako je verovati domaćim, ali i stranim turistima, doček Nove godine u Beogradu nadmašio je sva očekivanja.

Podsetimo, ekipa našeg portala popričala je sa veselim, mladim ljudima koji su se odlučili da doček Nove 2024. godine provedu upravo u srpskoj prestonici, a utisci su odlični.

Ana je, sa svojim momkom Kristijanom iz Severne Makedonije oduševljena organizacijom Nove godine u Beogradu, te svoje zadovoljstvo nisu krili, pa su svoje iskustvo najluđe noći podelili sa nama. 

Iz Beograda sam, ali sam polu Makedonka, mada više ne živim u Beogradu. Beograd k'o Beograd, sve je fenomenalno. Uvek se nešto nađe. U Domu vojske sa penzionerima mi je večeras bilo najbolje! Svima želimo Srećnu Novu godinu, puno zdravlja i veselja, novac će već doći i definitivno - ljubav! - poručila je naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading